Er is zoveel te zien op tv, je komt bijna tijd te kort om alles bij te houden. Hoe dan ook wil je de optie hebben om te kijken wat je maar wilt, waar je maar wilt. Je favoriete serie, actualiteitenprogramma, of sportwedstrijd; de Digitenne zenders bieden het allemaal. De keuze is reuze!

Met Digitenne beschik je over de populairste 30 tv-zenders en 28 radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne zenders. Digitenne zenders die in het standaardpakket zitten bieden je nieuws, entertainment, muziek en sport.

Wil je nog meer sport? Voetbal bijvoorbeeld? Breid dan uit met Fox Sports Eredivisie. Maar liefst 2 kanalen vol voetbal voor de echte liefhebber. Slechts €7,50 p/m en maandelijks opzegbaar.

30 zenders

Extra: Fox Sports Eredivisie

Naast de KPN Digitenne zenders die inclusief zijn in je abonnement is er optioneel Fox Sports Eredivisie af te sluiten. De sterkste achttien voetbalclubs van Nederland zijn sinds 1956 verenigd in de Eredivisie. FOX Sports doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden plus de play-offs om een ticket voor Europees voetbal en om promotie/degradatie.

Alles over FOX Sports Eredivisie
€7,50 p/mnd

Gratis: Meiden van Holland Hard

De gratis erotiekzender van Digitenne met de stoutste en ondeugendste meiden van Hollandse bodem. Deze zender is bedoeld voor 18 jaar en ouder en is daarom beveiligd met een pincode.

Bekijk hoe je Meiden van Holland Hard ontvangt

*De (uitzendingen op de) zenders van de Nederlandse Publieke Omroep vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Digitenne. Voor het bekijken van de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en de regionale omroepen heb je geen abonnement en Smartcard van Digitenne nodig.