Digitenne Insteekkaarten

 • Eenvoudig te bestellen via deze website
 • Snelle levering (3 werkdagen)
 • Zeer eenvoudig aan te sluiten

Insteekkaart niet meer leverbaar


In het laatste kwartaal van 2018 gaat KPN Digitenne in HD kwaliteit uit te zenden. Dit heeft de Overheid bepaald bij het verlenen van de nieuwe licentie. Het kunnen uitzenden in HD kwaliteit betekent dat in plaats van de DVBT-techniek er overgestapt wordt op de DVB-t2-techniek. Deze techniek wordt slechts sinds kort in televisies meegeleverd, hierdoor is er nog geen geschikte Insteekmodule/CI-module beschikbaar die dit ondersteunt. Vooruit lopend op deze overgang eind 2018 is besloten om de huidige insteekkaart niet meer te leveren. De nieuwe tv-ontvanger die KPN vanaf januari 2018 uitlevert ondersteunt beide technieken.

Zoekt u een oplossing voor enkele kijkpunten op één locatie? Dan zijn de Digitenne Insteekkaarten de meest geschikte oplossing voor u. Als uw tv’s geschikt zijn voor de insteekkaart, dan duurt de installatie van Digitenne slechts twee minuten. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, worden de bestelde insteekkaarten verstuurd en binnen drie werkdagen bij u afgeleverd. De kaarten steekt u eenvoudig in de tv’s, waarna u vrijwel direct tv kunt kijken!

Als uw tv’s niet geschikt zijn voor de Digitenne Insteekkaart dan heeft u een settopbox nodig. Mocht u die niet hebben, dan zullen wij de Digitenne insteekkaart met een settop box leveren.Heeft u nog vragen?


Neem contact met ons op:

digitenne-zakelijk@kpn.com

Bent u overtuigd van de mogelijkheden? Wacht niet langer en bestel uw insteekkaarten.Veelgestelde vragen

Hoe sluit ik de losse insteekkaarten aan?

Aansluiten is eenvoudig. Dit kunt u zelf doen en kost u slechts 10 minuten. U hoeft enkel de antenne neer te zetten en de digitale ontvanger op de tv aan te sluiten. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

De insteekkaart sluit u aan als volgt:

 • Sluit de antenne en extra voedingsadapter aan
 • Zet de televisie aan
 • Steek de insteekkaart in uw televisie
 • Volg de instructies op het scherm

De basis tv-ontvanger sluit u aan als volgt:

 • Stop de stekker van de ontvanger in het stopcontact
 • Sluit de antenne aan op de ontvanger
 • Verbind de ontvanger met de televisie met de scart-kabel
 • Zet de televisie aan
 • Volg de instructies op het scherm

Hoe bestel ik extra Digitenne Zakelijk Insteekkaarten?

Kan ik Digitenne Zakelijk met Insteekkaart overal in Nederland ontvangen?

Met een insteekkaart kunt u Digitenne Zakelijk vrijwel overal in Nederland ontvangen. Om er zeker van te zijn dat u Digitenne Zakelijk ook op uw adres kunt ontvangen, doet u hier de postcodecheck.

Is Digitenne Zakelijk met Insteekkaarten geschikt voor DVB-T2?

Ja, deze dienst is geschikt voor DVB-T2. Wanneer KPN overschakelt op DVB-T2 hoeft u niets te doen en komt u niet voor extra kosten te staan.

Heb ik met de Digitenne Insteekkaart overal in Nederland ontvangst?

Met een Digitenne Insteekkaart kunt u Digitenne Zakelijk vrijwel overal in Nederland ontvangen. Om er zeker van te zijn dat u Digitenne Zakelijk ook op uw adres kunt ontvangen, doet u hier de postcodecheck.