Digitenne zakelijk

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u in de toekomst genieten van onze zenders in HD. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zodra het zover is.

Hoe ziet het zenderpakker eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.

Zijn de zenders beschikbaar in HD?

KPN is constant bezig met vernieuwing, zo ook met de overstap naar DVB-T2. Zodra we over zijn, komen er zenders beschikbaar in HD. Tot die tijd kunt u genieten van onze zenders in SD.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.