Digitenne Basis TV-ontvanger

  • Overal draadloos tv kijken
  • Werkt op iedere tv, HDMI aansluiting
  • Aangesloten in 10 minuten

Geschikt voor elke TV

Zoekt u een oplossing voor enkele kijkpunten op één locatie? Dan zijn de Digitenne basis tv-ontvangers de meest geschikte oplossing voor u en uw gasten en/of bewoners. Het enige dat u nodig heeft is Digitenne, een televisie en stroom. Met de Digitenne basis tv-ontvanger, ookwel de settop box genoemd, heeft u binnen 10 minuten digitale tv en radio geïnstalleerd. De Digitenne basis tv-ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening, die beide gratis in zijn bij het abonnement.

TV Kijken in HD-kwaliteit

Binnenkort gaat Digitenne uitzenden volgens de DVB-t2-techniek. Deze nieuwe techniek kan alleen ontvangen worden door de nieuwer basis tv-ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel hiervan is dat u daardoor alle kanalen in HD kwaliteit kunt ontvangen. Vanaf nu ontvangt u van ons de nieuwe basis tv-ontvanger die deze HD kwaliteit ondersteunt. Digitenne klanten ontvangen in 2018 communicatie over hoe u uw huidige apparatuur kunt omruilen voor de nieuwe ontvanger.

Inhoud Digitenne tv-ontvanger pakket

  • De basis tv-ontvanger (digitale ontvanger)
  • Zenders in HD-kwaliteit
  • Afstandsbediening, inclusief batterijen
  • HDMI- en audiokabel
  • Antenne aansluitkabel (3,5m)
  • Antenne verlengkabel (5m)
Heeft u nog vragen?


Neem contact met ons op:

digitenne-zakelijk@kpn.com

Bent u overtuigd van de mogelijkheden? Wacht niet langer en bestel uw basis TV-ontvanger.Kosten Digitenne basis TV-ontvanger

De kosten van deze oplossing zijn afhankelijk van het aantal kijkpunten en of u ook FOX Sports Eredivisie wilt ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten. Via de knop onder het overzicht kunt u direct en eenvoudig uw kosten berekenen.


*Genoemde tarieven gelden per aansluiting per maand excl. btw en zijn afhankelijk van het aantal aansluitingen

Wat kost Zakelijk Digitenne

Eenmalige kosten

Maandelijkse kosten*

Digitenne abonnementen

30 tv-zenders, 28 radiozenders.

Max.

€6,67

Optioneel tv-pakket

FOX Sports Eredivisie (2 kanalen)

Max.

€8,72

Activatiekosten

Kosten van Digitenne TV-ontvanger

€79,95 per stuk

Veelgestelde vragen

Wat voor uitbreidingsmogelijkheden heb ik bij een Digitenne abonnement?

Je kunt Digitenne op meerdere tv’s aansluiten. Een extra ontvanger kost €5,-. Ook kan je het zenderpakket uitbreiden met Fox Sports Eredivisie. Bestaande klanten bestellen uitbreidingen via 0800 0402. Als nieuwe klant kun je deze toevoegen tijdens het bestelproces.

Kan ik de Digitenne basis tv-ontvanger zelf aansluiten?

De Digitenne tv ontvanger aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

Werkt Digitenne ook in het buitenland?

Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.