Digitenne TV-ontvanger

 • Overal draadloos tv kijken
 • Werkt op iedere tv, HDMI aansluiting
 • Aangesloten in 10 minuten
Draadloos tv-kijken op elke locatie waar u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft is de Digitenne basis tv-ontvanger, een televisie en stroom! Met de Digitenne tv-ontvanger genieten u en uw gasten/bewoners binnen 10 minuten volop van digitale tv en radio. De Digitenne tv-ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening.

Tv kijken in HD-kwaltieit

Binnenkort gaat Digitenne uitzenden volgens de DVB-T2 technologie. Deze nieuwe technologie kan alleen ontvangen worden door de nieuwe tv-ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel hiervan is dat u daardoor in HD kwaliteit televisie kunt kijken. Tot januari 2018 zijn de oude tv- ontvangers uitgeleverd en vanaf januari 2018 levert KPN alleen nog de nieuw tv-ontvanger die de HD kwaliteit ondersteunt. Begin 2018 hebben alle Digitenne Zakelijk klanten communicatie ontvangen over het aanschaffen van de nieuwe Digitenne tv-ontvangers. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met mediaservices@kpn.com.

Inhoud Digitenne tv-ontvanger pakket


 • De tv-ontvanger (digitale ontvanger)
 • Zenders in HD-kwaliteit
 • Afstandsbediening, inclusief batterijen
 • HDMI- en audiokabel
 • Antenne aansluitkabel (3,5m)
 • Antenne verlengkabel (5m)


 • Bestel de Digitenne digitale tv-ontvanger


  Digitenne tv-ontvanger aansluiten

  Het aansluiten van je Digitenne kastje op je tv is zo gepiept. Wanneer je Digitenne bestelt ontvang je een alles-in-1 pakket. Het enige wat je nog nodig hebt is stroom en een tv!
  Zo moet je Digitenne aansluiten

  Op meerdere tv's televisie kijken

  Wilt u graag Digitenne ontvangen op meerdere tv’s? Dat kan. Per tv aansluiting heeft u een Digitenne basis tv-ontvanger nodig en een abonnement. U kunt in het bestel proces aangeven hoeveel basis tv- ontvanger en abonnementen u wilt afsluiten.
  Bent u een bestaande klant? Een extra ontvanger kunt u bestellen via mediaservices@kpn.com.


  Hoe werkt Digitenne?

  Het Digitenne signaal is een voorbeeld van de DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) standaard. Dit betekent dat het signaal via een zendmast wordt verspreid, waardoor u in principe overal in Nederland draadloos tv kunt kijken met uw Digitenne ontvanger. Doe voordat u gaat bestellen altijd nog even de postcodecheck om zeker te zijn dat u Digitenne kunt ontvangen op het adres waar u wilt kijken.
  Heeft u nog vragen?


  Neem contact met ons op:

  mediaservices@kpn.com

  Bij een incident kunt u telefonisch contact opnemen met:

  0800 0403

  Bent u overtuigd van de mogelijkheden? Wacht niet langer en bestel uw TV-ontvanger.


  Bestel direct!

  Kosten Digitenne TV-ontvanger

  De kosten van deze oplossing zijn afhankelijk van het aantal kijkpunten en of u ook FOX Sports Eredivisie wilt ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten.


  *Genoemde tarieven gelden per aansluiting per maand excl. btw en zijn afhankelijk van het aantal aansluitingen

  Wat kost Zakelijk Digitenne

  Eenmalige kosten

  Maandelijkse kosten*

  Digitenne abonnementen

  30 tv-zenders, 28 radiozenders.

  Max.

  €6,50

  Optioneel tv-pakket

  FOX Sports Eredivisie (2 kanalen)

  Max.

  €8,72

  Hardware kosten

  Kosten van Digitenne TV-ontvanger

  €69,95 per stuk

  Veelgestelde vragen

  Wat voor uitbreidingsmogelijkheden heb ik bij een Digitenne abonnement?

  Je kunt Digitenne op meerdere tv’s aansluiten. Een extra ontvanger kost €5,-. Ook kan je het zenderpakket uitbreiden met Fox Sports Eredivisie. Bestaande klanten bestellen uitbreidingen via mediaservices@kpn.com. Als nieuwe klant kun je deze toevoegen tijdens het bestelproces.

  Kan ik de Digitenne basis tv-ontvanger zelf aansluiten?

  De Digitenne tv ontvanger aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

  Werkt Digitenne ook in het buitenland?

  Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.