Digitenne Zakelijk

  • Voordelig draadloos digitale televisie kijken in topkwaliteit
  • De 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders
  • Distributie via diverse soorten interne bekabeling, zoals COAX en UTP
  • Ontvangst in heel Nederland

De oplossing voor elke ondernemer

Er zijn twee manieren om het signaal van Digitenne te ontvangen: met een Centrale Digitenne oplossing (een headend) of met onze Digitenne Insteekkaart. Onze ervaring is dat een Centrale Digitenne oplossing het meest geschikt is voor situaties met meer dan 25 kijkpunten op één locatie en dat de insteekkaarten zich beter lenen voor situaties met enkele kijkpunten op één locatie.

Centrale Digitenne oplossing

Zoekt u een oplossing voor meer dan 25 kijkpunten op één locatie? Dan is de Centrale Digitenne oplossing de ideale oplossing voor u. De Centrale Digitenne oplossing wordt geleverd met een centrale antenne en een centraal ontvangstpunt (het headend).

  • Hoge kwaliteit signaalontvangst door centrale antenne
  • Geen losse smartcards nodig
  • Distributie via diverse interne bekabeling, zoals COAX en UTP

Digitenne Insteekkaarten (niet meer leverbaar)

Zoekt u een oplossing voor enkele kijkpunten op één locatie? Dan zijn de Digitenne Insteekkaarten de meest geschikte oplossing voor u. Als uw tv’s geschikt zijn voor de Digitenne Insteekkaart dan heeft u geen settopbox nodig. Mocht u die niet hebben, dan zullen de Digitenne insteekkaarten met een settopbox worden geleverd.

  • Eenvoudig te bestellen via deze website
  • Snelle levering (3 werkdagen)
  • Zeer eenvoudig aan te sluiten

Digitenne Zakelijk is bijzonder geschikt voor:

Geen gedoe: alle populaire zenders inbegrepen

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne zenders. Digitenne zenders die in het standaardpakket zitten bieden nieuws, entertainment, muziek en sport. Wilt u nog meer sport? Voetbal bijvoorbeeld? Breid uw pakket dan uit met FOX Sports Eredivisie voor een zeer aantrekkelijk tarief!

Veelgestelde vragen

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing of een insteekkaart kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u in de toekomst genieten van onze zenders in HD. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zodra het zover is.

Hoe ziet het zenderpakker eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Sports Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne-zenders.

Zijn de zenders beschikbaar in HD?

KPN is constant bezig met vernieuwing, zo ook met de overstap naar DVB-T2, wat HD kwaliteit mogelijk maakt. Naar verwachting komen er medio 2018 zenders beschikbaar in HD. Tot die tijd kunt u genieten van onze zenders in SD.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.