Digitenne Zakelijk

  • Voordelig draadloos digitale televisie kijken in topkwaliteit
  • De 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders
  • Distributie via diverse soorten interne bekabeling, zoals COAX en UTP
  • Ontvangst in heel Nederland

Dé oplossing voor elke ondernemer

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing of basis tv-ontvanger kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Digitenne Zakelijk is bijzonder geschikt voor:

Geen gedoe: alle populaire zenders inbegrepen

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne zenders. Digitenne zenders die in het standaardpakket zitten bieden nieuws, entertainment, muziek en sport. Wilt u nog meer sport? Voetbal bijvoorbeeld? Breid uw pakket dan uit met FOX Sports Eredivisie voor een zeer aantrekkelijk tarief!

Veelgestelde vragen

Wat is Digitenne Zakelijk?

Digitenne Zakelijk is dé manier om altijd en overal draadloos televisie te kijken. Met onze centrale tv-oplossing of een insteekkaart kunt u overal in Nederland uw gasten en/of bewoners van digitale televisie voorzien. Bent u op zoek naar een eenvoudige en voordelige manier van televisie kijken? Dan is Digitenne Zakelijk de ideale oplossing voor u!

Kan ik met Digitenne Zakelijk programma’s opnemen?

Het is niet mogelijk om programma’s op te nemen met Digitenne Zakelijk. Wel kunt u in de toekomst genieten van onze zenders in HD. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zodra het zover is.

Hoe ziet het zenderpakker eruit?

Met Digitenne Zakelijk beschikt u over de 30 populairste tv-zenders en 28 best beluisterde radiozenders in haarscherpe digitale kwaliteit. U kunt dit pakket uitbreiden met FOX Sports Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare Digitenne-zenders.

Zijn de zenders beschikbaar in HD?

KPN is constant bezig met vernieuwing, zo ook met de overstap naar DVB-T2, wat HD kwaliteit mogelijk maakt. Naar verwachting komen er medio 2018 zenders beschikbaar in HD. Tot die tijd kunt u genieten van onze zenders in SD.

Kan ik met Digitenne Zakelijk mijn eigen zenderpakket samenstellen?

Digitenne Zakelijk bestaat uit een vooraf samengesteld zenderpakket. Dit pakket kunt u uitbreiden met FOX Sports Eredivisie, zodat u op elk gewenst moment van uw favoriete voetbalclub kunt genieten.