Tv op de camping

  • Snel en gemakkelijk aan te sluiten in je caravan of camper
  • Draadloos tv kijken op de camping
  • Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken

*Prijsaanpassing vanaf 1 juli 2017: € 15,50 p/mnd.
Meer informatie: kpn.com/digitenne2017

€14,- p/mnd*

Al je favoriete programma’s mee op vakantie

Hou jij van het oer-Hollandse buitenleven op de camping maar wil je niet je favoriete tv programma’s missen? Dan is tv kijken op de camping met Digitenne jouw ideale uitkomst. Met Digitenne is het mogelijk om overal in Nederland op de camping te genieten. Al jouw favoriete tv programma’s en sportwedstrijden voor een lage prijs. Klap die campingstoel maar uit en geniet!

Bestel direct

€14,- p/mnd

Direct draadloos tv kijken in- en om de camping

Je kijkt al binnen 10 minuten draadloos tv op de camping. Zorg dat je een tv hebt die wordt voorzien van stroom (bijvoorbeeld via je camper of boot) en sluit vervolgens je Digitenne ontvanger of insteekkaart aan. Digitenne werkt draadloos, je kunt dus met gemak je tv verplaatsen. Bijvoorbeeld naar je tent of de buren. Nadat je Digitenne hebt aangesloten kun je direct jouw favoriete serie of voetbalwedstrijd kijken en verder genieten van het leven op de camping!

Zo werkt Digitenne

Mis niks van de Eredivisie op vakantie

Ook vanuit je luie campingstoel kan je deze zomer al je favoriete voetbalwedstrijden live blijven volgen. Naast de 30 populairste tv zenders kun je het uitbreidingspakket van FOX Sports Eredivisie afsluiten. Hierbij ontvang je de twee belangrijkste kanalen van FOX Sports zodat jij niks hoeft te missen.

Meer info over het Fox Eredivisie pakket
€7,50 p/mnd

Welke Digitenne ontvanger heb je nodig?

Insteekkaart

Geschikt voor de meeste flatscreen tv’s. Je hebt alleen een CI module nodig.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Basis tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geschikt voor bijna elke tv.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Veel gestelde vragen

Kan ik de antenne ook buiten gebruiken?

In de Digitenne KPN-pakketten aangeschaft na 1 februari 2011 zit een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is, zoals bijvoorbeeld op de camping. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kan je een montageset voor buiten bestellen.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten, het zenderaanbod kun je hier checken

Kan ik Digitenne zowel op de camping als thuis kijken??

Je kunt je Digitenne ontvanger gewoon meenemen naar de camping. Wil je zowel een tv op de camping als thuis? Het is voor 4 euro per ontvanger mogelijk om jouw Digitenne abonnement uit te breiden naar 2 of 3 tv's. Zo hoef je geen ontvangers te verplaatsen en kun je op verschillende tv’s tegelijkertijd programma’s bekijken. Erg handig!

Kan je met Digitenne sport kijken op de camping?

Wil je geen wedstrijd missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van 7,50 euro per maand extra krijg je een Fox Sports pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Nog een nachtje over slapen?

Mocht je er toch nog niet overtuigd zijn, of ben je benieuwd naar verschillen tussen Digitenne en andere aanbieders van draadloos digitaal tv kijken? Check dan onze concurrentie vergelijker voor tv kijken op de camping. Zo zie je binnen no time wat alle aanbieders van abonnementen inhouden, en welk product het beste bij jou past.

Wat heb ik nodig om tv op de camping te kijken met Digitenne?

Je hebt vrij weinig nodig. Tv kijken op de camping is zo aangesloten met Digitenne! Je hebt alleen je Digitenne pakket met je ontvanger, je tv en een werkend stopcontact nodig!