Draadloos TV kijken op de camping

  • Digitenne is snel en gemakkelijk aan te sluiten op je camping televisie
  • Draadloos HDTV op de camping dankzij DVB-T2
  • Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken

Op elke camping televisie kijken met Digitenne

Hou jij van het oer-Hollandse buitenleven op de camping maar wil je je favoriete TV-programma’s niet missen? Dan is TV-kijken op de camping met Digitenne de ideale uitkomst voor jou! Met Digitenne kun je overal in Nederland digitale TV ontvangen op de camping in HD kwaliteit. Volg de beste TV-programma’s en bekijk sportwedstrijden in topkwaliteit voor een vaste lage prijs.

Bestel direct

Digitale TV op de camping

Geen zin in gedoe met lastige instructies en kabels? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je binnen tien minuten televisie. Wat heb je nodig? Zorg dat je een TV hebt die wordt voorzien van stroom, bijvoorbeeld via je camper of caravan. Sluit vervolgens je Digitenne TV-ontvanger aan. Het beste aan draadloze televisie? Je kijkt gemakkelijk onderweg TV zonder schotel of kabels. Daarnaast verplaats je met gemak je TV, bijvoorbeeld naar je tent óf gezellig naar de buren! Lees meer over hoe Digitenne werkt

Kijk welke ontvanger bij jou pastAlle zenders bij de hand!

Heb je je TV geïnstalleerd op een mooi plekje? Tijd voor wat ontspanning! Met het zenderaanbod van Digitenne bekijk je de beste televisieprogramma’s. Kijk met het hele gezin gezellig naar een familiefilm op één van de 30 populairste TV-kanalen, of luister naar de 23 radiozenders in ons aanbod. Benieuwd naar het totale aanbod?
Bekijk het totale zenderaanbod

Mis niets van de Eredivisie op vakantie

Ook vanuit je campingstoel kun je deze zomer al je favoriete (Eredivisie) voetbalwedstrijden live blijven volgen! Naast de 30 populairste televisiezenders kun je bij Digitenne namelijk het uitbreidingspakket van FOX Sports afsluiten. Hiermee ontvang je de twee belangrijkste kanalen van FOX Sports zodat jij niets hoeft te missen.

Meer info over het Fox Sports pakket

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Kan ik de bijgeleverde antenne ook op de camping gebruiken?

In de Digitenne KPN-pakketten aangeschaft na 1 februari 2011 zit een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze is dus ook geschikt als camping antenne. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kun je een montageset voor buiten bestellen.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten.

Kan ik Digitenne tv op de camping alswel thuis kijken?

Je kunt je Digitenne ontvanger gewoon meenemen naar de camping. Wil je zowel thuis als op de camping televisie kijken? Het is voor €5,- per ontvanger mogelijk om jouw Digitenne abonnement uit te breiden naar 2 of 3 tv's. Zo hoef je geen ontvangers te verplaatsen en kun je op verschillende tv’s tegelijkertijd programma’s bekijken. Erg handig!

Kan je met Digitenne sport kijken op de camping?

Wil je geen wedstrijd missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €7,50,- per maand extra krijg je een Fox Sports pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Kan ik met Digitenne overal in Nederland tv-kijken op de camping?

Omdat Digitenne werkt via het draadloze DVB-T signaal heb je in principe overal in Nederland ontvangst. Om zeker te weten of je op jouw vakantiebestemming zorgenloos tv op de camping kan kijken, doe dan vooraf even onze postcodecheck.

Wat heb ik nodig om tv op de camping te kijken met Digitenne?

Je hebt vrij weinig nodig. Tv-kijken op de camping is zo aangesloten met Digitenne! Je hebt alleen je Digitenne pakket met je ontvanger, een tv en een werkend stopcontact nodig!

Welke camping tv past bij mij?

Het is natuurlijk heerlijk als je 's avonds in de voortent nog wat tv kunt kijken. Met de juiste tv voor op de camping heb je goed beeld en staat ie nooit in de weg. Lees hier welke camping tv voor jou het meest geschikt is.