Website van

Binnenkort naar de camping?

Overal Digitenne KPN

Tv kijken op de camping met Digitenne

Digitenne van KPN is ideaal voor digitaal tv kijken buitenshuis. Met Digitenne hoef je niet op zoek naar een camping met tv aansluiting of, want je favoriete programma’s kijk je overal met Digitenne draadloos. Het maakt niet uit of je in een caravan, camper, tent, boot of vakantiehuisje zit.

Digitenne TV op de camping aansluiten

Wanneer je op vakantie gaat naar de camping, met een camper, met de boot of in een huisje is daar niet altijd een televisie aansluiting beschikbaar. Wanneer je dan toch graag televisie wilt kijken, is Digitenne de oplossing! Omdat Digitenne met een antenne en dus zonder kabels werkt, kun je het tv signaal overal letterlijk uit de lucht plukken. Vergeet F-connectors, tv schotels, coax kabels en verloopstukken. Je hebt met Digitenne alleen een televisie en een stopcontact nodig.

Het aansluiten van Digitenne is erg eenvoudig. In enkele eenvoudige stappen heb je in ongeveer 10 minuten je digitale ontvanger geïnstalleerd. Je kunt dan draadloos tv kijken in je caravan, camper of tent, met perfect geluid en haarscherp beeld. Naast de 23 populairste tv kanalen heb je ook toegang tot 23 radiozenders in digitale kwaliteit. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan het actuele zenderoverzicht. Digitenne is voordeliger dan kabeltelevisie en is daarmee uitermate geschikt als budgetvriendelijk tv abonnement.

Digitenne is draadloos en zonder schotel:

Waar kan ik Digitenne kijken?

  • Op de camping
  • Op de (zeil)boot
  • In de caravan
  • In de camper
  • In de tuin
KPN Digitenne heb je al voor 14,00 per maand

Beschikbaarheid van Digitenne op de camping

Digitenne is een draadloos tv signaal dat via de ether (DVB-T) wordt verstuurd. Hierdoor kun je in alle provincies binnen- en buitenshuis ons digitale tv signaal ontvangen. Controleer met behulp van onze postcodecheck de beschikbaarheid van Digitenne op het adres van je vakantiebestemming.

Waarom Digitenne

Wist je dat je binnen 1-3 dagen na je bestelling al kunt genieten van Digitenne? Dat betekent: vandaag bestellen, binnen een paar dagen tv kijken op de camping! Heb je nog een goede reden nodig om meteen Digitenne te bestellen?

Bestel hier direct Digitenne voor op de camping

Kan ik Digitenne
ontvangen?

Digitenne van KPN is in bijna heel Nederland te ontvangen. Om erachter te komen of jij het ook kunt ontvangen, kun je hieronder de postcodecheck doen.
LET OP: hanteer de postcode waar je Digitenne gaat gebruiken.

Digitenne Basis tv-ontvanger

KPN Digitenne Ontvanger

Met de Basis tv-ontvanger kijk je binnen
10 minuten draadloos digitale tv

Meer over de Basis tv-ontvanger

Vier belangrijke
voordelen van Digitenne

  • Overal in huis draadloos digitaal tv kijken
  • Digitenne: de voordelige manier van tv kijken
  • Digitenne is binnen 5 werkdagen in huis
  • Gemakkelijk en snel aan te sluiten op elke tv

Bespaar op tv kijken
met Digitenne

KPN Digitenne heb je al voor 14,00 per maand

Met KPN Digitenne wordt tv kijken heel voordelig. Klik op de blauwe knop om te zien hoe voordelig Digitenne is.

Wat kost Digitenne?

Ben je al Digitenne klant
en heb je een vraag?

Digitenne Klantenservice Heb je al Digitenne? Bel dan naar: 0800 0402