Tv-kijken op de boot

  • Al je favoriete tv-zenders overal op Nederlandse wateren
  • Binnen 10 minuten je tv al aangesloten op de boot
  • Compact & draadloos
€17,- p/mnd

Digitenne vaart met je mee

Ga je de hele zomer varen maar wil je niks van je favoriete programma’s of sport missen? Digitenne is de ideale oplossing voor tv-kijken op de boot. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of gaat waddenhoppen; met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s. En dat voor een vaste lage prijs.

Bestel nu!
€17,- p/mnd

Overal ontvangst dankzij de Digitenne antenne

Digitenne ontvang je met een antenne via de zendmasten van KPN. Je sluit hier de Digitenne tv-ontvanger op aan. Vervolgens maakt deze via de antenne verbinding met de zendmasten van KPN en kijk je overal op de Nederlandse wateren tv op de boot! Tv-kijken op de boot was nog nooit zo gemakkelijk. De antenne krijg je gratis bij het pakket.

Meer uitleg over hoe Digitenne werkt

Al je favoriete zenders bij de hand

Aangemeerd en tijd voor een beetje ontspanning? Met Digitenne ontvang je de 30 populairste tv-kanalen en 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers ook de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met FOX Sports Eredivisie. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport wordt uitgezonden ontvang je kinderprogramma’s op FOX zodat ook zij kunnen profiteren van tv op de boot. Benieuwd naar het totale aanbod?

Bekijk het zenderaanbod

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Waar in Nederland kan ik tv-kijken op de boot?

Digitenne werkt niet via de kabel maar via een antenne. Daardoor kan je in principe overal in Nederland tv-kijken op de boot. 100% zeker weten of je goed ontvangst hebt op al jouw vaarroutes en aanlegplaatsen? Doe dan even de postcodecheck.

Wat heb ik nodig om tv op de boot te kijken?

Heel weinig! Het enige wat jij meeneemt op de boot is een stopcontact, een tv en je Digitenne pakket. Afhankelijk van welke tv je hebt, gebruik je de Digitenne basis tv-ontvanger of de insteekkaart. Zo kijk je binnen 5 minuten tv op de boot.

Kan ik ook buiten de boot gebruik maken van Digitenne?

Jazeker. Je kunt in principe overal in Nederland Digitenne gebruiken. Dus heb je bijvoorbeeld een tuinhuisje, een zolderkamer of wil je met je vrienden voetbal kijken in de tuin? Het kan allemaal.

Waar vind ik alle andere veelgestelde vragen over Digitenne?

We hebben een uitgebreide veelgestelde vragen pagina. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kun je de Servicepagina van Digitenne raadplegen of contact opnemen met de KPN Klantenservice: kpn.com/service

Hoe sluit ik een Digitenne abonnement af?

Klaar om tv op de boot te kijken met Digitenne? Online bestellen doe je makkelijk en snel. Heb je toch nog wat vragen of wil je Digitenne telefonisch afsluiten? Wij staan je graag te woord via onze Digitenne Bestellijn: 020-2105017.