Tv op de Boot

  • Al je favoriete tv zenders overal op Nederlandse wateren
  • Binnen 10 minuten je tv al aangesloten op de boot
  • Compact & draadloos

*Prijsaanpassing vanaf 1 juli 2017: € 15,50 p/mnd.
Meer informatie: kpn.com/digitenne2017

€14,- p/mnd*

Digitenne vaart met je mee

Ga je de hele zomer varen maar wil je niks van je favoriete programma’s of sport missen? Digitenne is de ideale oplossing om tv op de boot te kijken. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of gaat waddenhoppen; met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv programma’s. En dat voor een vaste lage prijs.

Bestel nu!
€14,- p/mnd

Overal ontvangst dankzij de Digitenne antenne

Digitenne ontvang je met een antenne via de zendmasten van KPN. Afhankelijk van welk type tv je hebt, sluit je hier de Digitenne basis tv-ontvanger of insteekkaart op aan. Vervolgens maakt deze via de antenne verbinding met de zendmasten van KPN en kijk je overal op de Nederlandse wateren tv op de boot! De antenne krijg je gratis bij het pakket.

Meer over Digitenne

Al je favoriete zenders bij de hand

Aangemeerd en tijd voor een beetje ontspanning? Met Digitenne ontvang je de 30 populairste tv kanalen en 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers ook de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met FOX Sports Eredivisie. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport op is ontvang je kinderprogramma’s op FOX. Benieuwd naar het totale aanbod?

Bekijk het zenderaanbod
0,00 p/mnd

Welke Digitenne ontvanger heb je nodig?

Insteekkaart

Geschikt voor de meeste flatscreen tv’s. Je hebt alleen een CI module nodig.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Basis tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geschikt voor bijna elke tv.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Veel gestelde vragen

Waar in Nederland kan ik tv kijken op de boot?

Digitenne werkt niet via de kabel maar via de satelliet. Daardoor kan je in principe overal in Nederland tv kijken op de boot. Om 100% zeker te weten of je goed ontvangst hebt op al jouw vaarroutes en aanlegplaatsen, doe dan even de postcodecheck.

Wat heb ik nodig om tv op de boot te kijken?

Heel weinig! Het enige wat jij meeneemt op de boot is een stopcontact, een tv en je Digitenne pakket. Afhankelijk van welke tv je hebt, gebruik je de Digitenne basisontvanger of de insteekkaart. Zo kijk je binnen 5 minuten tv op de boot.

Kan ik ook buiten de boot gebruik maken van Digitenne?

Jazeker. Je kunt in principe overal in Nederland Digitenne gebruiken. Dus heb je bijvoorbeeld een tuinhuisje, een zolderkamer of wil je met je vrienden voetbal kijken in de tuin? Het kan allemaal.

Waar vind ik alle andere veelgestelde vragen over Digitenne?

We hebben een uitgebreide Veelgestelde Vragen pagina. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kun je de Servicepagina van Digitenne raadplegen of contact opnemen met de KPN Klantenservice: kpn.com/service

Hoe sluit ik een Digitenne abonnement af?

Klaar om tv op de boot te kijken met Digitenne? Online bestellen doe je makkelijk en snel. Heb je toch nog wat vragen of wil je Digitenne telefonisch afsluiten? Wij staan je graag te woord via onze Digitenne Bestellijn: 020-2105017.