Tv in de caravan en camper kijken

  • De populairste zenders in zowel de caravan als camper
  • Gemakkelijk & binnen 10 minuten overal aan te sluiten
  • Geen gedoe: tv kijken zonder schotel of kabels

€15,50 p/mnd

Met je tv en Digitenne op reis

Digitenne is de ideale oplossing voor vakantiegangers die met de caravan- of camper op pad gaan, maar niks willen missen van hun favoriete tv-programma’s en sportwedstrijden. Met Digitenne kun je namelijk overal in Nederland binnen mum van tijd vanuit in jouw camper of caravan tv-kijken. Binnen 10 minuten ben je al aangesloten en kun je zorgeloos tv in de caravan of camper kijken!

Direct bestellen
€15,50 p/mnd

Geen gedoe meer met kabels of schotels

Digitenne kijk je via een antenne. Deze pikt het signaal op uit de lucht. Zo kun je overal draadloos genieten van tv kijken zonder schotel of kabels! Het enige wat jij voor Digitenne nodig hebt om je caravan tv te kijken is een stopcontact. Met Digitenne kun je dus waar dan ook genieten van je favoriete tv-programma’s. Tv kijken in de caravan of camper was nog nooit zo makkelijk!

Kijk welke ontvanger bij jou past

Alle zenders net zo scherp als thuis

Geïnstalleerd op een mooi plekje en tijd voor wat ontspanning? Met het zenderaanbod van Digitenne hoef je nooit meer je favoriete televisieprogramma’s te missen. Zelfs niet in de camper of caravan! Naast de 30 populairste tv-kanalen en 23 radiozenders in haarscherpe kwaliteit is er voor de voetballiefhebbers ook FOX Eredivisie. Ben je een erotiekliefhebber? Ook Meiden van Holland Hard is inbegrepen bij het Digitenne abonnement. Benieuwd naar het totale aanbod?

Bekijk het totale zenderaanbod
30 kanalen

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Basis tv-ontvanger (nieuw)

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€15,50 p/mnd

Veelgestelde vragen

Is Digitenne ook op mijn standplaats beschikbaar?

Met de postcodecheck kun je kijken of een adres van Digitenne is voorzien, maar ook op plekken die niet uit de postcodecheck komen, kun je 9 van de 10 keer gewoon van Digitenne gebruikmaken. En dat komt goed van pas met een caravan of camper!

Welke zenders biedt Digitenne aan?

Als je eenmaal op pad bent, wil je natuurlijk wel jouw favoriete zenders kunnen zien. Om jou daarin te voorzien, is het zenderaanbod van Digitenne ruim en divers. Je hoeft dus niet bang te zijn om iets te missen!

Wil je op meerdere tv's televisie kijken op de camping?

Altijd gezellig met familie op de camping en kunnen jullie nooit kiezen welk programma er gekeken wordt? Breid dan jouw Digitenne abonnement uit naar 2 of 3 schermen en vermijd keuzestress!

Is er een sportkanaal bij Digitenne?

Jazeker! Buiten het brede aanbod van Digitenne bestaat de mogelijkheid om Fox Sports voor slechts €7,50,- per maand extra toe te voegen aan jouw Digitenne abonnement.

Waarom is Digitenne de beste optie voor tv in de caravan of camper?

Met Digitenne kijk je draadloos tv overal in Nederland. Daarnaast ben je overal in 10 minuten aangesloten en heb je alleen een tv en stopcontact nodig! Toch nieuwsgierig naar wat het overige aanbod is? Neem dan een kijkje in onze concurrentieanalyse!

Wat heb ik nodig om tv in de caravan of camper te kijken met Digitenne?

Het enige wat je nodig hebt is het complete Digitenne pakket met je ontvanger, een televisie en een werkend stopcontact. Meer niet!

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een goede caravan tv?

Ga je voor het eerst een caravan tv aanschaffen? Lees dan onze belangrijkste tips zodat je de beste keuze maakt. Zo kan je deze zomer heerlijk genieten van tv in de caravan.

Hoe werkt tv kijken zonder schotel in de caravan of camper?

Digitenne werkt via het zogenaamde DVB-T netwerk. Dit betekent dat je Digitenne ontvanger draadloos signaal ontvangt via de zendmasten. Hierdoor kun je met Digitenne tv kijken zonder schotel.