TV kijken in de caravan en camper

  • De populairste zenders in zowel de caravan als camper
  • Gemakkelijk & binnen 10 minuten overal aan te sluiten
  • Geen gedoe met schotels of kabels

*Prijsaanpassing vanaf 1 juli 2017: € 15,50 p/mnd.
Meer informatie: kpn.com/digitenne2017

€14,- p/mnd*

Met je tv en Digitenne op reis

Digitenne is de ideale oplossing voor vakantiegangers die met de caravan- of camper op pad gaan, maar niks willen missen van hun favoriete tv programma’s en sportwedstrijden. Dankzij de draadloze digitale ontvanger of insteekkaart, kun je met Digitenne overal in Nederland binnen mum van tijd vanuit in jouw camper of caravan tv kijken.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Geen gedoe meer met kabels

Digitenne kijk je via een antenne. Deze pikt het signaal op uit de lucht. Zo kun je overal draadloos tv kijken en hoef je nooit meer te sjouwen met onhandige schotels of kabels: het enige wat jij voor Digitenne nodig hebt is een tv en een stopcontact. Met Digitenne kun je waar dan ook genieten van je favoriete tv programma’s. In de camper of caravan tv kijken was nog nooit zo makkelijk!

Kijk welke ontvanger bij jou past

Alle zenders net zo scherp als thuis

Geïnstalleerd op een mooi plekje en tijd voor wat ontspanning? Met het zenderaanbod van Digitenne hoef je nooit meer je favoriete televisieprogramma’s te missen. Zelfs niet in de camper of caravan! Naast de 30 populairste tv kanalen en 23 radiozenders in haarscherpe kwaliteit is er voor de voetballiefhebbers ook FOX Eredivisie. Ben je een erotiekliefhebber? Ook Meiden van Holland Hard is inclusief bij Digitenne. Benieuwd naar het totale aanbod?

Bekijk het totale zenderaanbod
30 kanalen

Welke Digitenne ontvanger heb je nodig?

Insteekkaart

Geschikt voor de meeste flatscreen tv’s. Je hebt alleen een CI module nodig.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Basis tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geschikt voor bijna elke tv.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Is Digitenne ook op jouw standplaats beschikbaar?

Met de postcodecheck kun je kijken of een adres van Digitenne is voorzien, maar ook op plekken die niet uit de postcodecheck komen, kun je 9 van de 10 keer gewoon van Digitenne gebruikmaken. En dat komt goed van pas met een caravan of camper!

Welke zenders biedt Digitenne aan?

En als je dan eenmaal op pad bent, wil je natuurlijk wel jouw favoriete zenders kunnen zien. Om jou daarin te voorzien, is het zenderaanbod van Digitenne ruim en divers. Je hoeft dus niet bang te zijn om iets te missen!

Digitenne voor je caravan en je camper

Altijd gezellig met familie op de camping en kunnen jullie dan niet kiezen welk programma gekeken wordt? Breidt dan jouw Digitenne abonnement uit naar 2 of 3 schermen en vermijd keuzestress!

Is er een sportkanaal bij Digitenne?

Jazeker! Buiten het brede aanbod van Digitenne, is er de mogelijkheid om Fox Sports voor slechts 7,50 per maand extra toe te voegen aan jouw Digitenne abonnement.

Waarom is Digitenne de beste optie voor tv in de caravan of camper?

Met Digitenne kijk je draadloos tv overal in Nederland. Daarnaast ben je overal in 10 minuten aangesloten en heb je alleen een tv en stopcontact nodig! Toch nieuwsgierig naar wat het overige aanbod is? Neem dan een kijkje in onze concurrentieanalyse!

Wat heb ik nodig om tv in de caravan of camper te kijken met Digitenne?

Het enige wat je nodig hebt is het complete Digitenne pakket met je ontvanger, een televisie en een werkend stopcontact. Meer niet!