Buiten TV kijken met Digitenne

  • Overal draadloos HDTV kijken, zelfs in de tuin
  • Alle populaire zenders digitaal op jouw TV
  • Een vaste lage prijs
€17,- p/mnd

Buiten TV kijken? Digitenne kan gewoon mee

Niets is beter in de zomer dan lekker in de tuin zitten en genieten van het weer... Toch? Misschien heb je een lekkere zithoek gemaakt in je tuin of op je dakterras waar je gezellig buiten tv wilt kijken. Maar hoe kun je buiten TV kijken zonder kabel? KPN Digitenne biedt hiervoor de ideale oplossing. Met Digitenne kun je voor de vaste prijs van €17,- per maand draadloos en digitaal genieten van je favoriete TV-programma’s. Waar en wanneer je maar wilt!

Bestel direct
€17,- p/mnd

Geen TV aansluiting? Ga voor draadloze TV!

Heb je weinig ruimte op je balkon of geen TV-aansluiting in je tuin of op je dak? Met Digitenne is het enige dat je nodig hebt om buiten TV te kijken een stopcontact! Digitenne werkt namelijk niet met kabels, maar met een antenne. Deze pikt het signaal van de zendmast op. De ontvanger zet het vervolgens weer om in beeld en geluid. Zo kun je probleemloos TV kijken in de tuin, of zelfs op je vakantie.

Zo werkt Digitenne

TV voor buiten? Kijk draadloos!

Wil je naast je TV-abonnement voor buiten ook nog een extra televisie voor in de woonkamer, zolder of in je slaapkamer? Je mag op één abonnement van Digitenne drie TV's aansluiten! Per TV heb je één digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger, per maand. Handig wanneer je op zoek bent naar een TV voor buiten! Met Digitenne sluit je deze zonder kabel aan, waardoor jij deze zomer vanuit het gemak van je eigen tuin of kampeertent je favoriete programma’s kunt bekijken!

Overzicht kosten
€5,- extra

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om buiten met Digitenne tv te kijken?

Heel weinig! Het enige wat jij nodig hebt is een een tv en je Digitenne pakket. Om je tv te laten werken heb je daarnaast alleen een stopcontact nodig. Zo ben je binnen 5 minuten al aangesloten.

Kan ik Digitenne probleemloos buiten gebruiken?

Ja. Als je Digitenne hebt aangeschaft na 1 februari 2011 zit er een antenne bij die zowel binnen als buiten te gebruiken is, zoals bijvoorbeeld op de camping of buiten in je tuin. Om te beoordelen of je buiten een beter signaal kunt oppikken, kun je deze binnenantenne tijdelijk buiten zetten en goed uitrichten (zie pijl aan onderzijde antenne). Als de antenne buiten een beter resultaat geeft, dan kun je via KPN.com of in de winkel een montageset voor € 8,75,- bestellen.

Hoeveel goedkoper is Digitenne dan andere (kabel) televisie aanbieders?

Gewoon via de kabel tv-kijken via Ziggo of UPC kost je al snel €18,- per maand. Met Digitenne bespaar je elke maand flink op je tv-kosten! Al helemaal als je ervoor kiest om meerdere tv’s aan te sluiten.

Wat voor uitbreidingsmogelijkheden heb ik bij een Digitenne abonnement?

Digitenne is een veelzijdig product met een nadruk op goede kwaliteit en gemak. Mocht je in een situatie zijn waarin je op veel tv’s tegelijkertijd wilt kijken, helpen wij bij Digitenne je aan het vinden van een passende oplossing voor een kleine meerprijs. Je kunt de uitbreidingen bestellen via telefoonnummer: 020 210 5017.

Waar vind ik alle andere veelgestelde vragen over Digitenne?

We hebben een uitgebreide veelgestelde vragen pagina. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kun je de Servicepagina van Digitenne raadplegen of contact opnemen met de KPN Klantenservice: kpn.com/service

Hoe sluit ik een Digitenne abonnement af?

Online Digitenne bestellen doe je makkelijk en snel. Heb je toch nog wat vragen of wil je Digitenne telefonisch afsluiten? Wij staan je graag te woord via onze service lijn 0800 0402