Welkom op de Digitenne service en contactpagina!


Je vindt hier onder andere antwoord op onze veelgestelde vragen maar ook praktische informatie over het aansluiten en activeren van Digitenne. Zijn je vragen hiermee nog niet beantwoord? Neem dan met Digitenne contact op via de klantenservice.


Digitenne Klantenservice

Overweeg je om Digitenne aan te schaffen maar heb je nog vragen? Ga dan naar de Digitenne klantenservice pagina. Hier vind je het telefoonnummer van de Digitenne bestellijn. Hier kun je heen bellen met al je vragen en je bestelling snel en gemakkelijk doen. Op de Digitenne klantenservice pagina vind je ook informatie over je factuur, abonnement en contract.

Naar de Digitenne Klantenservice pagina

Storing

Heb je last van een storing? Bekijk dan de storing pagina met handige tips om de storing snel te verhelpen. Mochten deze tips niet helpen neem dan contact op met de Digitenne klantenservice.

Bekijk de storingspagina

Handleidingen

Wil je graag weten hoe Digitenne werkt? Op deze pagina kun je alle handleidingen vinden die je helpen met het gebruik van Digitenne.

Bekijk de handleidingen

Digitenne aansluiten

Hulp nodig bij het aansluiten van Digitenne? Hier vind je alle stappen die je helpen bij het installeren van Digitenne. Mocht het nog steeds niet lukken met het aansluiten van jouw Digitenne, neem dan gerust contact op met de Digitenne klantenservice.

Naar Digitenne aansluiten

Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben over Digitenne, raadpleeg dan onze veelgestelde vragen pagina. Hier vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen en de bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust met de Digitenne klantenservice contact op,

Bekijk de veelgestelde vragen

Digitenne opzeggen

We vinden het jammer dat je ons wilt verlaten! Lees hier hoe je je abonnement opzegt.

Digitenne opzeggen

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd