Digitenne op meerdere tv's

  • Overal draadloos tv-kijken tot op drie tv’s
  • Goedkoper dan kabel tv
  • Gemakkelijk & snel aan te sluiten

€15,50 p/mnd

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken

Ben je op zoek naar een goedkope (uitbreiding op je huidige) tv-set thuis? Of wil je tv-kijken in een kamer zonder kabelaansluiting? KPN Digitenne is de ideale oplossing als primaire of extra tv-set waar dan ook in huis! Of je nou thuis, in de tuin of op vakantie in de caravan zit: met de met de Digitenne ontvanger of insteekkaart kijk je al binnen 10 minuten tv! En dat voor een vaste lage prijs.

Bestel nu
€5,- extra p/m

Extra: Fox Sports Eredivisie op alle ontvangers

Ook op je extra ontvangers kun je al je favoriete voetbalwedstrijden live blijven volgen. Naast de 30 populairste tv-zenders kun je het uitbreidingspakket van FOX Sports Eredivisie afsluiten. Hierbij ontvang je de twee belangrijkste kanalen van FOX Sports zodat jij niks hoeft te missen. 1 pakket is geldig voor alle ontvangers binnen 1 abonnement.

Bekijk het uitbreidingspakket
€7,50 p/mnd

Welke Digitenne ontvanger heb je nodig?

Insteekkaart

Geschikt voor de meeste flatscreen tv’s. Je hebt alleen een CI module nodig.

Direct bestellen
€15,50 p/mnd

Basis tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geschikt voor bijna elke tv.

Direct bestellen
€15,50 p/mnd

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik extra ontvangers?

Als je extra ontvangers wilt bestellen om op meerdere tv's Digitenne te kijken dan kan dat via de KPN website.

Wat is het zenderaanbod?

Het programma aanbod van Digitenne is ruim en divers. Je kunt voor een vaste lage prijs per maand ongelimiteerd van het aanbod genieten, het zenderaanbod kun je hier checken

Hoe kijk ik Fox Sports Eredivisie?

Geen wedstrijd willen missen? Ook dan biedt Digitenne een uitkomst! Voor het vaste bedrag van €7,50 euro per maand extra krijg je een Fox Sports pakket en kun je jouw team ook vanaf de camping in actie zien.

Ik ga verhuizen, kan ik mijn Digitenne abonnement meenemen?

Digitenne werkt niet via de kabel maar via een antenne. Daardoor kan je in principe overal in Nederland tv-kijken, waar je dan ook woont. 100% zeker weten of je goed ontvangst hebt op je nieuwe adres? Doe dan even de postcodecheck.

Ik ga op vakantie, kan ik op verschillende plaatsen tegelijk Digitenne kijken?

Jazeker! Je kunt je ontvanger meenemen op vakantie in Nederland. Zijn er thuisblijvers? Dan kun je een tweede of zelfs derde Digitenne ontvanger huren voor €5,- per extra ontvanger, per maand.