Digitenne insteekkaart

Insteekkaart niet meer leverbaar

In het laatste kwartaal van 2018 gaat KPN Digitenne in in HD kwaliteit uitzenden. Dit jaar moeten we als KPN het Digitenne netwerk in Nederland vernieuwen. Om Digitenne te mogen blijven uitzenden moeten we van uitzendtechniek en frequentie veranderen. Dit is bepaald bij het verlenen van de nieuwe licentie. Na het vernieuwen van het netwerk is het mogelijk om Digitenne in HD-kwaliteit te ontvangen. We vernieuwen het netwerk per regio.

Het kunnen uitzenden in HD kwaliteit betekent dat in plaats van de DVBT-techniek er overgestapt wordt op de DVB-t2-techniek. Deze techniek wordt slechts sinds kort in televisies meegeleverd, hierdoor is er nog geen geschikte Insteekmodule/CI-module beschikbaar die dit ondersteunt. Vooruit lopend op deze overgang eind 2018 is besloten om de huidige insteekkaart niet meer te leveren. De nieuwe tv-ontvanger die KPN vanaf januari 2018 uitlevert ondersteunt beide technieken. Tot januari 2018 werd de huidige basis tv-ontvanger uitgeleverd, nu ontvang je de ontvanger die de HD kwaliteit ondersteunt. Momenteel ontvangen alle Digitenne klanten communicatie hoe ze de huidige apparatuur gratis kunnen omruilen voor de nieuwe ontvanger.
Basis tv-ontvanger bestellen


De Digitenne insteekkaart: een digitale tv-ontvanger voor bijna elke flatscreen

De Digitenne Insteekkaart of KPN CI+ module is een ontvanger voor digitale tv die je zo in de zijkant van een flatscreen televisie kunt steken. In je insteekkaart stop je de KPN smartcard. Deze geeft je toegang tot alle beschikbare Digitenne zenders. Heb je een flatscreen televisie? Grote kans dat de Digitenne insteekkaart werkt op jouw tv.


Kan jij de Digitenne insteekkaart gebruiken?

Om de insteekkaart te gebruiken dient je tv een Conditional Acces Module (CAM) te hebben. Dit is een gleuf waar je een CI+ module oftewel de insteekkaart in steekt. De insteekkaart ontcijfert vervolgens de versleuteling van het digitale tv-signaal. Heeft jouw tv dit niet? Bestel dan de basis tv-ontvanger.Inhoud Digitenne insteekkaart pakket


 • Digitenne insteekkaart
 • Binnenantenne
 • Digitenne KPN Smartcard
 • Verdeelplug
 • Antenne aansluitkabel (3,5m)
 • Antenne verlengkabel (5m)
 • Opzegkaart voor je huidige aanbieder • Hoe werkt Digitenne?

  Het Digitenne signaal is een voorbeeld van de DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) standaard. Dit betekent dat het signaal via een zendmast wordt verspreid, waardoor je in principe overal in Nederland draadloos tv kunt kijken met je Digitenne insteekkaart.

  Zo werkt Digitenne!


  Activeer je zenders met de Smartcard

  De Smartcard wordt altijd in de doos meegeleverd bij de insteekkaart. Een Smartcard is een plastic kaart met een chip. Deze kaart heb je nodig voor tv-kijken met Digitenne. Zonder de Smartcard kun je alleen NPO 1, 2, 3 en regionale zenders bekijken.  Alles over de Smartcard

  • 14 dagen zichttermijn
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Overal in huis bereik

  Kijk voor meer informatie op onze Service en Contact pagina
   

  Digitenne kosten

  Maandelijkse kosten

  Abonnement

  Eenmalige kosten

  Activatiekosten

  Digitenne op meer tv's

  Extra basis tv-ontvanger(max. 3)

  Opties

  FOX Sports Eredivisie (2 kanalen)

  17,- p/mnd

  1e ontvanger gratis

  29,95

  5,- p/mnd

  9,99 p/mnd

  30 televisiezenders

  npo1 logo
  npo2 logo
  npo3 logo
  rtl 4 logo
  rtl 4 logo
  sbs6 logo
  rtl7 logo
  net5 logo
  veronica xd logo
  rtl8 logo
  comedy central kindernet logo
  nickelodeon logo
  mtv logo
  een tv logo
  canvas logo
  discovery channel logo
  tlc logo
  eurosport logo
  bbc one logo
  bbc two logo
  national geographic logo
  regionale zenders logo
  24kitchen logo
  fox logo
  xite tv logo
  rtlz logo
  id tv logo
  cnn logo
  ketnet logo
  meiden van holland hard logo

  FOX Sports Eredivisie

  Mis thuis of op je vakantieadres niks van de Eredivisie met het FOX Sports Eredivisie abonnement van Digitenne. Hét sportkanaal van Nederland! Voor slechts €7,50 per maand af te sluiten. Ook als je al Digitenne klant bent.

  Bekijk het abonnement
  €7,50 p/mnd

  Draadloos tv-kijken waar je maar wilt

  block-image_text-subtitle

  Met Digitenne kun je overal in Nederand haarscherp tv-kijken zonder kabel. Of je op zoek bent naar een tv-abonnement voor thuis, op kamers of voor op vakantie; Digitenne is dé oplossing!

  Lees meer over 'hoe werkt Digitenne'

  Digitenne antenne

  digitenne kpn afstandsbediening

  Digitenne afstandsbediening

  Veelgestelde vragen

  Hoe weet ik of mijn tv geschikt is voor de KPN Digitenne insteekkaart?

  De insteekkaart kan je alleen gebruiken als jouw tv een ingebouwde DVB-T ontvanger heeft. Hiervoor moet je tv een CI(+) module hebben. De insteekkaart moet je hierin schuiven.

  Welke ontvanger kan ik het beste kiezen?

  De basis tv-ontvanger kun je op alle televisies met een scart aansluiting aansluiten en wordt in een compleet pakket geleverd. Meer heb je niet nodig om draadloos digitale tv te kijken. Wil je geen nieuwe kastjes in je interieur en heb je een flatscreen met een ingebouwde DVB-T ontvanger, dan is de Digitenne insteekkaart wat voor jou.

  Hoeveel goedkoper dan de kabel is Digitenne?

  Gewoon tv-kijken via Ziggo of UPC kost al snel €18,- per maand. Check onze concurrentievergelijker om te zien welke vorm van tv het goedkoopst en beste is voor jou.

  Kan ik Digitenne zelf aansluiten?

  Aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

  Heb ik een extra afstandsbediening nodig?

  De insteekkaart heeft geen extra afstandsbediening nodig. Je bedient Digitenne met de afstandsbediening van je tv.

  Kan ik met Digitenne programma’s opnemen?

  Nee, dit is niet mogelijk.

  Kan ik de Digitenne insteekkaart los kopen?

  Helaas is de Digitenne insteekkaart los kopen (zonder abonnement) niet mogelijk. Wel kun je - als je al Digitenne klant bent - voor slechts €5,- per maand tot 2 extra losse insteekkaarten bestellen. Zo kun je tot op 3 verschillende tv's tegelijkertijd gebruik maken van je Digitenne abonnement.