Digitenne basis tv-ontvanger

 • Overal draadloos tv kijken
 • Werkt op iedere tv met scartaansluiting
 • Aangesloten in 10 minuten

 • *Prijsaanpassing vanaf 1 juli 2017: € 15,50 p/mnd.
  Meer informatie: kpn.com/digitenne2017
€14,- p/mnd*

Afhankelijk van je tv, kies je voor de Digitenne basis tv-ontvanger of de Digitenne insteekkaart.

Draadloos tv kijken overal waar je maar wilt. In huis, de camping, de boot of in de tuin; het enige wat je nodig hebt is Digitenne, een televisie en stroom! Met de Digitenne basis tv-ontvanger geniet je binnen 10 minuten volop van digitale tv en radio. De ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening en zit gratis bij het abonnement inbegrepen.


Geschikt voor bijna elke TV

De basis tv-ontvanger of dvb-t ontvanger kun je op alle televisies met een scart aansluiting gebruiken. Meer heb je niet nodig om draadloos digitaal tv te kijken. Heb je een televisie met een CI+ module ingang? Dan past de Digitenne insteekkaart nog beter bij jou. Deze steek je in de zijkant van je televisie waarna je binnen 2 minuten digitaal tv kijkt.

  Inhoud pakket
 • De Basis tv-ontvanger (digitale ontvanger)
 • Binnenantenne
 • Afstandsbediening, inclusief batterijen
 • Digitenne KPN Smartcard
 • Scart- en audiokabel
 • Opzegkaart voor je huidige aanbieder


Digitenne ontvanger aansluiten

Het aansluiten van je ontvanger op je tv is zo gepiept. Wanneer je Digitenne bestelt ontvang je een alles-in-1 pakket. Het enige wat je nog nodig hebt is stroom en een tv!

Zo moet je Digitenne aansluiten


Op meerdere tv's kijken

Wil je graag Digitenne ontvangen op meerdere tv’s? Dat kan. Je kan tot op 3 tv’s voor €4,- per maand per ontvanger gebruik maken van Digitenne. Combineren met een insteekkaart is ook mogelijk. De eerste ontvanger zit altijd gratis bij je abonnement. Bij het bestelproces kan je aangeven hoeveel extra ontvangers je wilt.

Ben je een bestaande klant? Een extra ontvanger kan je bestellen via de Servicepagina van Digitenne.Hoe werkt Digitenne?

Het Digitenne signaal is een voorbeeld van de DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) standaard. Dit betekent dat het signaal via een zendmast wordt verspreid, waardoor je in principe overal in Nederland draadloos tv kunt kijken met je Digitenne ontvanger. Doe voordat je gaat bestellen altijd nog de postcodecheck om zeker te zijn dat je Digitenne op het adres waar je wilt kijken kan ontvangen.

Zo werkt Digitenne

 • 14 dagen zichttermijn
 • Binnen 5 werkdagen in huis
 • Overal in huis bereik
Klantenservice: kpn.com

Bestellijn: 020-210 5017

Besparen met Digitenne?

Digitenne is de voordeligste manier van televisie kijken.


Direct bestellen

Digitenne kosten

Maandelijkse kosten

Abonnement

Eenmalige kosten

Activatiekosten

Digitenne op meer tv's

Extra Basis ontvanger of insteekkaart (max. 3)

Opties

FOX Sports Eredivisie (2 kanalen)

Tv-ontvanger / insteekkaart

14,- p/mnd*

1e ontvanger gratis

35,- p/mnd*

4,- p/mnd*

7,50 p/mnd*

32 Digitenne zenders

Fox Sports Eredivisie

Mis thuis of op je vakantieadres niks van de Eredivisie met het FOX Sports Eredivisie abonnement van Digitenne. Hét sportkanaal van Nederland! Voor slechts €7,50 per maand zo afgesloten. Ook als je al Digitenne klant bent.

Bekijk het abonnement
€7,50 p/mnd

Draadloos tv kijken waar je maar wilt

Met Digitenne kan je overal in Nederand haarscherp tv kijken zonder kabel. Of je op zoek bent naar een tv-abonnement voor thuis, op kamers of voor op vakantie; Digitenne is dé oplossing!

Lees meer over 'hoe werkt Digitenne'

Bekijk ook deze producten...

Digitenne met TV-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geschikt voor bijna elke tv.

Direct bestellen
€14,- p/mnd

Accessories

Digitenne Antenne

Digitenne Afstandsbediening

Veelgestelde vragen

Wat voor uitbreidingsmogelijkheden heb ik bij een Digitenne abonnement?

Je kunt Digitenne tot op 3 tv’s aansluiten. Een extra ontvanger kost € 4,-. Ook kan je het zenderpakket uitbreiden met Fox Sports Eredivisie voor €7,50. Bestaande klanten bestellen uitbreidingen via 0800 0402. Als nieuwe klant kun je deze toevoegen tijdens het bestelproces.

Zijn er verschillen in kwaliteit tussen de Digitenne ontvangers?

Met alle twee de ontvangers heb je haarscherp digitaal beeld en geluid. De Digitenne Insteekkaart geeft de beste resultaten, omdat de ontvanger zijn signaal direct aan de flatscreen tv aanbiedt.

Hoeveel goedkoper dan de kabel is Digitenne?

Gewoon tv kijken via Ziggo of UPC kost al snel 18,- per maand. Check onze concurrentievergelijker om te zien welke vorm van tv het goedkoopst en beste is voor jou.

Kan ik Digitenne zelf aansluiten?

Aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

Werkt Digitenne ook in het buitenland?

Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.

Heb ik een extra afstandsbediening nodig?

De basis tv-ontvanger wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze heb je nodig naast de afstandsbediening van jouw eigen tv.