Digitenne tv-ontvanger

 • TV-kijken in HD resolutie
 • Overal draadloos tv-kijken
 • Werkt op iedere tv
 • TV-kijken op meerdere tv's mogelijk
€15,50 p/mnd

Draadloos tv-kijken overal waar je maar wilt. In huis, de camping, op de boot of in de tuin; het enige wat je nodig hebt is Digitenne, een televisie en stroom! Met de Digitenne basis tv-ontvanger, ook wel het "Digitenne kastje" of "Digitenne tuner" genoemd, geniet volop van digitale tv en radio. De Digitenne basis tv-ontvanger wordt compleet geleverd met antenne en afstandsbediening, die beide gratis in zijn bij het abonnement.

Tv kijken in HD-resolutie

Binnenkort gaat Digitenne uitzenden volgens de DVB-T2-techniek. Deze nieuwe techniek kan alleen ontvangen worden door de nieuwe basis tv-ontvanger van Digitenne. Het grote voordeel hiervan is dat je daardoor in HD-kwaliteit televisie kunt kijken! Tot januari 2018 werd de 'oude' basis tv-ontvanger uitgeleverd, vanaf nu ontvang je van ons de nieuwe basis tv-ontvanger die de HD kwaliteit ondersteunt. Begin 2018 hebben alle Digitenne klanten communicatie ontvangen over hoe je jouw huidige apparatuur gratis kunt omruilen voor de nieuwe ontvanger. Mocht je deze informatie niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.

Inhoud Digitenne tv-ontvanger pakket


 • De tv-ontvanger (digitale ontvanger)
 • Zenders in HD-kwaliteit
 • Afstandsbediening, inclusief batterijen
 • HDMI- en audiokabel
 • Antenne aansluitkabel (3,5m)
 • Antenne verlengkabel (5m)

 • Bestel de Digitenne digitale tv-ontvanger


  Digitenne tv-ontvanger aansluiten

  Het aansluiten van je Digitenne kastje op je tv is zo gepiept. Wanneer je Digitenne bestelt ontvang je een alles-in-1 pakket. Het enige wat je nog nodig hebt is stroom en een tv!
  Zo moet je Digitenne aansluiten

  Op meerdere tv's televisie kijken

  Wil je graag Digitenne ontvangen op meerdere tv’s? Dat kan. Je kunt tot op 3 tv’s voor €5,- per maand, per tv-ontvanger gebruik maken van Digitenne. De eerste tv-ontvanger zit altijd gratis in bruikleen bij je abonnement. Bij het bestelproces kun je aangeven hoeveel extra tv-ontvangers je wilt.
  Ben je een bestaande klant? Een extra ontvanger kan je bestellen via de Servicepagina van Digitenne.


  Hoe werkt Digitenne?

  Het Digitenne signaal is een voorbeeld van de DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) standaard. Dit betekent dat het signaal via een zendmast wordt verspreid, waardoor je in principe overal in Nederland draadloos tv kunt kijken met je Digitenne ontvanger. Doe voordat je gaat bestellen altijd nog even de postcodecheck om zeker te zijn dat je Digitenne kunt ontvangen op het adres waar je wilt kijken.
  Zo werkt Digitenne
  • 14 dagen zichttermijn
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Overal in huis bereik

  Kijk voor meer informatie op onze Service en Contact pagina
   

  Digitenne kosten

  Maandelijkse kosten

  Abonnement

  Eenmalige kosten

  Activatiekosten

  Digitenne op meer tv's

  Extra basis tv-ontvanger(max. 3)

  Opties

  FOX Sports Eredivisie (2 kanalen)

  15,50 p/mnd

  1e ontvanger gratis

  35,-

  5,- p/mnd

  9,99 p/mnd

  Fox Sports Eredivisie

  Mis thuis of op je vakantieadres niks van de Eredivisie met het FOX Sports Eredivisie abonnement van Digitenne. Hét sportkanaal van Nederland! Voor slechts €9,99 per maand zo afgesloten. Ook als je al Digitenne klant bent.

  Bekijk het abonnement
  €9,99 p/mnd

  Draadloos tv-kijken waar je maar wilt

  Met Digitenne kan je overal in Nederand haarscherp tv kijken zonder kabel. Of je op zoek bent naar een tv-abonnement voor thuis, op kamers of voor op vakantie; Digitenne is dé oplossing!

  Lees meer over 'hoe werkt Digitenne'

  Digitenne antenne

  digitenne kpn afstandsbediening

  Digitenne afstandsbediening

  Veelgestelde vragen

  Wat voor uitbreidingsmogelijkheden heb ik bij een Digitenne abonnement?

  Je kunt Digitenne tot op 3 tv’s aansluiten. Een extra ontvanger kost €5,-. Ook kan je het zenderpakket uitbreiden met Fox Sports Eredivisie voor €9,99. Bestaande klanten bestellen uitbreidingen via 0800 0402. Als nieuwe klant kun je deze toevoegen tijdens het bestelproces.

  Hoeveel goedkoper dan de kabel is Digitenne?

  Gewoon tv-kijken via Ziggo of UPC kost al snel €18,- per maand. Check onze concurrentievergelijker om te zien welke vorm van tv het goedkoopst en beste is voor jou.

  Kan ik de Digitenne basis tv-ontvanger zelf aansluiten?

  De Digitenne tv ontvanger aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

  Werkt Digitenne ook in het buitenland?

  Nee. Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten in Nederland wordt uitgezonden. Dit signaal kan niet buiten Nederland worden opgevangen.

  Heb ik een extra afstandsbediening nodig?

  De basis tv-ontvanger wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze heb je nodig naast de afstandsbediening van jouw eigen tv.

  Kan ik een losse Digitenne tv-ontvanger kopen?

  Als je al Digitenne klant bent kun je tot twee extra Digitenne ontvangers in bruikleen krijgen. Zo kun je dus tot op drie tv's tegerlijkertijd tv kijken met jouw Digitenne abonnement. Hiervoor betaal je per maand €5,- per extra Digitenne ontvanger.

  Hoe kan ik mijn tv-ontvanger resetten?

  Het opnieuw instellen van je tv-ontvanger is erg eenvoudig.