Ontvangst via de ether

Digitenne ontvang je via de lucht, namelijk via de zendmasten van KPN. Het signaal van de zendmasten kun je bijna overal in Nederland ontvangen. Om er zeker van te zijn dat jij straks kunt genieten van haarscherp beeld, hebben we de postcodecheck voor je gemaakt! Check hier of je ook op jouw adres Digitenne kunt ontvangen. Let op, bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze herscannen. Je kunt hier informatie vinden over het herscannen.

Doe de postcode check

Dekking van digitale tv-signaal van Digitenne

Je kunt bijna overal in Nederland Digitenne ontvangen. Het kan zijn dat je iets verder van de zendmast woont, waardoor het signaal minder goed bij jou in de huiskamer binnenkomt. De oplossing is de Digitenne buitenantenne die je kunt kopen via KPN.com.

Bekijk de montageset op KPN.com

Extra grote dekking en betere ontvangst met de buitenantenne

De buitenantenne van Digitenne is simpel te monteren. De montageset zorgt voor een solide en waterdichte bevestiging van je Digitenne antenne aan de buitenmuur. Heb je al een Digitenne abonnement? Je hoeft geen nieuwe antenne aan te schaffen voor bevestiging aan de buitenmuur. Je bevestigt gewoon de antenne die je al hebt gekregen bij je Digitenne abonnement aan de buitenmuur.

Digitenne HD

Bij Digitenne kijk je nu ook televisie in HD kwaliteit! Lees hier meer over HD-tv van Digitenne en schakel nu naar de beste beeld kwaliteit!

Schakel over naar Digitenne HD!

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd