Draadloos tv-kijken

  • Tv-kijken zonder kabel
  • Geen internetverbinding of tv-aansluiting nodig
  • Draadloze tv-verbinding binnen 10 minuten
  • Geschikt voor elk tv-toestel

17,- p/mnd

Hoe werkt draadloos tv-kijken van KPN Digitenne?

Het tv-signaal van Digitenne komt via de lucht je huiskamer binnen. Het draadloze tv-signaal is een DVB-T signaal en is te vergelijken met het signaal van de radio.

Het tv-signaal van Digitenne wordt opgepikt via de ether. Dit betekent dat je geen draden of snoeren nodig hebt om Digitenne te kunnen ontvangen. Je ontvangt het tv-signaal via de lucht met met de kleine binnenantenne van Digitenne. Het digitale tv-signaal wordt door de verschillende zendmasten van KPN uitgezonden.

Wat heb je nodig om het draadloze tv-signaal van Digitenne te ontvangen?

Simpel: de compacte Digitenne antenne en een decoder. Er zijn twee verschillende Digitenne decoders, afhankelijk van jouw tv; de Digitenne insteekkaart óf de Digitenne basis tv-ontvanger. Let op: vanaf begin 2018 kun je geen insteekkaart meer bestellen. KPN stapt eind 2018 over naar DVBT-2. Door de overstap is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de insteekkaart.

Digitenne basis tv-ontvanger
Deze draadloze tv-ontvanger vertaalt het Digitenne signaal naar de taal van je tv. Het tv-signaal ontvangt hij draadloos, het enige wat de Digitenne basis tv-ontvanger nodig heeft is een kabel naar een stopcontact, net als je tv.

Tv zonder kabel, maar met stopcontact?

Met Digitenne heb je geen kabel nodig om een tv-signaal te ontvangen. Je hebt wel een extra stekker nodig als je gebruikt maakt van de Digitenne basis tv-ontvanger. Deze moet, net als je tv, van stroom voorzien worden. Je kunt het kastje heel gemakkelijk aansluiten, naast de stroomtoevoer van je tv.

Draadloze tv-verbinding binnen 10 minuten

Digitenne aansluiten is zo gedaan! In slechts 10 minuten kun je al genieten van draadloos tv-kijken waar je maar wilt. Het enige wat je moet doen is je antenne neerzetten en je tv-ontvanger of insteekkaart aansluiten op je tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

Geniet van de vrijheid van draadloos tv-kijken
met de Digitenne tv-ontvanger

Tv-ontvanger

Compact en overal aan te sluiten. Geen coax kabel en aansluiting nodig!


Meer informatie


Scannen van de nieuwe tv-ontvanger

Bij ontvangst van je nieuwe tv-ontvanger moet je deze scannen. Hieronder kun je meer informatie vinden over het scannen van je nieuwe tv-ontvanger.

Meer informatie hier
€17,- p/mnd

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen kabel tv, draadloze tv en interactieve tv?

  • Digitale kabel tv komt je woning of kamer binnen via een bedraad netwerk. Dit wordt ook wel het DVB-C (Digital Video Broadcasting - Cable) signaal genoemd.

  • Met draadloze digitale tv kan je overal tv-kijken in Nederland, waar je maar wilt! Dit werkt via het het zogenaamde DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) signaal.

  • Met interactieve tv heb je als gebruiker de meeste mogelijkheden: hiermee bepaal je wat je kijkt en wanneer. Ook kun je vaak een on-demand pakket afsluiten waardoor je je tv-aanbod compleet kan personaliseren. Bij interactieve tv wordt het beeld via de modem (ADSL) dus via het internet geleverd.


  • Kan ik mijn Digitenne ontvanger op meerdere tv’s aansluiten?

    Je mag op één abonnement van Digitenne drie tv's aansluiten. Per tv heb je een digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger, per maand.