Tv op de camping: welke camping tv past bij mij?

Na een fijne dag fietsen, zwemmen of op het strand vertoeven, heerlijk neerploffen voor de camping tv in de voortent. Dat is wat je wil! Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws of je kunt genieten van je favoriete programma’s. Ga je in Nederland op vakantie? Dan is een draadloos Digitenne abonnement misschien iets voor jou! Bekijk de mogelijkheden van KPN Digitenne.

Kleine tv met voet

Een kleine tv voor in de caravan, die je niet hoeft te bevestigen. Wel zo handig! Je moet tenslotte ook elke keer weer alles netjes inpakken voor vertrek. Welke kleine tv-maten zijn er beschikbaar? De kleinste televisies heb je vanaf 19, 20 of 22 inch. Met een kleine tv met verstelbare voet kun je heel gemakkelijk vanaf elke gewenste hoek tv kijken.

Bijvoorbeeld de SAMSUNG UE19H4000, van 19 inch (48cm) met voet.

Platte tv met bevestigingsbeugel

Als je de ruimte hebt in jouw caravan of camper, dan is het ook heel interessant om jouw tv vast te maken met een bevestigingsbeugel. Je kunt de tv in iedere gewenste stand stellen, maar bovendien ook heel gemakkelijk wegklappen zodat hij nooit in de weg staat.

Beamer

Speciaal voor de big-spenders en extravagante glamping gasten: de beamer. Handig als tv op de camping! Een beamerscherm en beamer kun je namelijk heel klein en compact opruimen, terwijl je jouw favoriete programma’s wel op een enorm scherm kunt kijken. Heb je geen beamerscherm? Een groot wit laken functioneert ook prima als achtergrond voor het beeld van je beamer.

Heb je jouw ideale camping tv al gevonden? Let op! Je hebt een schotel nodig om een tv-signaal te ontvangen in het buitenland. Voor alle Hollandse vakantiegangers is er Digitenne van KPN: digitaal en draadloos tv-kijken overal en wanneer je maar wilt. Met Digitenne heb je geen schotel nodig, omdat je televisie kijkt via de compacte kleine Digitenne antenne.

Ben je benieuwd of een Digitenne abonnement iets voor jou is?

Hoe werkt Digitenne

Direct een Digitenne abonnement bestellen voor bij je tv op de camping?

Bestel direct Digitenne

Ook leuk om te lezen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en haal het meeste uit je Digitenne abonnement!