Ga je deze zomer op pad met de caravan en ben je van plan om een caravan of camper tv te kopen? Let dan even op de volgende zaken zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete tv-programma’s en sportwedstrijden.


Caravan- en camper tv tip #1: Koop niet te groot!

Formaat is een belangrijk aspect om op te letten wanneer je van plan bent om een tv voor in de caravan te kopen: in de winkel lijken deze namelijk een stuk kleiner dan wanneer de tv in je caravan staat. Voorkom een te grote tv door vooraf even af te meten welk formaat tv het beste thuis past in je caravan of camper!


Caravan- en camper tv tip #2: Koop niet te duur (of wees goed verzekerd)

Grote kans dat je camper of caravan net een tikkie minder goed op slot kan dan je eigen huis. Daarom is het goed om in gedachte te houden dat er helaas altijd kapers op de kust kunnen liggen. Let er dus op wanneer je een tv koopt dat deze niet al te decadent is, of zorg dat je een goede reisverzekering afsluit wanneer je op pad gaat. Zo kun je zorgeloos in jouw camper of caravan tv-kijken op vakantie!


Caravan- en camper tv tip #3: Zorg je een passende muurbeugel aanschaft

Als je reist met een caravan of camper ben je altijd onderweg. Daarom kun je het beste je vers aangeschafte caravan tv direct vastzetten door middel van een muurbeugel. Op deze manier kan de tv nergens heen schuiven en loop je niet het risico je tv in scherven terug te vinden bij aankomst op de camping!


Caravan- en camper tv tip #4: Een draadloos tv-abonnement

Één van de makkelijkste en goedkoopste manieren om tv te kijken in of buiten je caravan of camper is door middel van draadloos tv-kijken. Met Digitenne ontvang je een compacte tv-kastje die je aansluit met de scart kabel op je tv waardoor je overal in Nederland direct draadloos tv kunt kijken.

En...vergeet vooral niet je Digitenne abonnement af te sluiten om jouw favoriete programma's te bekijken!

Bestel Digitenne voor jouw camping tv