Tv-kijken op de boot

Tv op het water met Digitenne

jongeren op een boot met telefoon

Tv-kijken op de boot met Digitenne

Heb jij ook een TV aan boord? Groot gelijk. Je wilt je favoriete programma’s natuurlijk niet missen. Met draadloze TV van Digitenne kijk je in heel Nederland TV vanuit je boot. En het is heel makkelijk te gebruiken. Je krijgt van ons een kastje dat je aansluit op je TV en dan kun je gelijk kijken. En dat voor een vaste lage prijs.

KPN Digitenne bestellen

Tv-kijken met Digitenne: zo werkt het

Het draadloze tv-signaal wordt verzonden via de zendmasten van KPN. Dit signaal ontvang je op je boot met de antenne op je Digitenne tv-ontvanger of insteekkaart

De tv-ontvanger zet het signaal om naar haarscherp Full HD tv. Je hebt geen tv-kabels nodig, dus je kan overal tv-kijken. Zo geniet je door heel Nederland van je favoriete programma's.

Meer informatie
Vrienden hebben een feestje op de boot.

Alle mogelijkheden om TV te kijken op je boot

Aan boord tv-kijken kun je op verschillende manieren doen. Je checkt ze hieronder.

Tv-kijken op de boot via een antenne

Met een Digitenne abonnement kijk je tv via KPN-antennes. Het Digitenne tv-kastje zet het signaal om in haarscherp beeld. Je hebt alleen stroom en een abonnement nodig. Let op, de antenne werkt alleen binnen Nederland. Wil je in het buitenland tv-kijken, dan heb je een andere oplossing nodig. Wil je weten of Digitenne werkt op jouw locatie? Doe de postcodecheck op onze Digitenne shop pagina.

Tv-kijken op de boot via het internet

Heb je een stabiele en onbeperkte internetverbinding aan boord? Dan kun je overwegen om je favoriete shows te streamen. Helaas zijn hier ook veel nadelen aan verbonden. Op veel wateren in Nederland heb je geen wifi en soms zelfs geen 4G-bereik. En als je via 4G streamt, is je databundel snel op. Dit maakt streamen op je boot een onbetrouwbare en vaak dure optie.

Extra genieten van TV aan boord

Varen is al een feest op zich, maar met Digitenne wordt het nog leuker. Met de boot ben je vrij om te gaan waar je wilt en ontdek je de mooiste landschappen. Heb je na een lange dag zin in wat ontspanning? Of willen de kinderen wat entertainment terwijl jullie doorvaren? Zet dan de tv aan op de boot. Met Digitenne kijk je makkelijk draadloos tv en heb je keuze uit maar liefst 30 tv- en radiozenders.

mannen op boot

Ook interessant

Zo werkt een DVB-T2 ontvanger

Lees alles over de Digitenne tv-ontvanger.

Digitenne tv-ontvanger

Wat is digitale tv?

Kom te weten hoe digitale tv van Digitenne precies werkt.

Digitale tv van Digitenne

Buiten tv-kijken met Digitenne

Ontdek de mogelijkheden van buiten tv-kijken met Digitenne.

Buiten tv-kijken