Digitenne vaart met je mee

Ga je de hele zomer varen maar wil je niks van je favoriete programma’s of sport missen? Digitenne is de ideale oplossing voor tv-kijken op de boot. Of je nou gaat varen op het IJsselmeer of gaat waddenhoppen; met Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar je favoriete tv-programma’s. En dat voor een vaste lage prijs.

Bestel nu!


Overal ontvangst dankzij de Digitenne antenne

Digitenne ontvang je met een antenne via de zendmasten van KPN. Je sluit hier de Digitenne tv-ontvanger op aan. Vervolgens maakt deze via de antenne verbinding met de zendmasten van KPN en kijk je overal op de Nederlandse wateren tv op de boot! Tv-kijken op de boot was nog nooit zo gemakkelijk. De antenne krijg je gratis bij het pakket.

Meer uitleg over hoe Digitenne werkt

Al je favoriete zenders bij de hand

Aangemeerd en tijd voor een beetje ontspanning? Met Digitenne ontvang je de 30 populairste tv-kanalen en 23 radiozenders. Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers ook de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met FOX Sports Eredivisie. Gaan de kinderen mee varen? In de uren dat er geen sport wordt uitgezonden ontvang je kinderprogramma’s op FOX zodat ook zij kunnen profiteren van tv op de boot. Benieuwd naar het totale aanbod?
Bekijk het zenderaanbod