Aan het einde van het jaar gaat RTL weer met The Voice of Holland weer van start! Ben je klaar voor de nieuwe talenten van Nederland? De jury bereidt zich in ieder geval alvast voor. Lil’ Kleine maakt komend seizoen zijn debuut als jurylid. Zet je dus alvast schrap, want de afgelopen edities leren dat het weer spannend gaat worden. “This is The Voice!”

Welke rondes kent The Voice of Holland?

Benieuwd welke stappen de kandidaten nemen op weg naar de finale? Je leest het hieronder:

1. De Blind Auditions: heel Nederland wordt verrast

Tijdens de Blind Auditions krijgen de kandidaten maar één kans om de oren van de jury te overtuigen. Dat kan voor een omslag in hun carrière zorgen! Het is niet makkelijk om de jury om te laten draaien: ze zijn kritisch en op zoek naar dat unieke talent om hun team mee aan te vullen. Maak je borst maar nat, want in dit eerste deel van het programma kom je de grootste verrassingen tegen!

Compilatie van de beste Blind AuditionsBram Houg vs. Silke van de Klundert – Wings (The Battles)

2. The Battles: als boksers in de ring

Tijdens The Battles nemen de kandidaten het tegen elkaar op in een zinderende zangwedstrijd in de boxring. Samenzang? Check. Meedogenloze uithalen? Check. Wie zingt de sterren van de hemel? De jury staat in deze fase voor een moeilijke keuze: ze moeten uit hun gekozen talenten de állerbesten kiezen. De beste kandidaten gaan door naar The Knockouts. May the best one win!


3. The Knockouts: wie gaat er nokkie?

De zangtalenten zijn niet veilig na The Battles: ze moeten namelijk eerst nog door The Knockouts heen zien te komen! Hier staan ze weer in hun eentje op het podium. Ze worden beoordeeld door hun eigen coach en alleen de beste kandidaten van elke coach gaan door naar de liveshows. Spannend!

Demi van Wijngaarden - Make It Rain (The Knockouts)Alle talenten - Perfect (The Liveshows)

4. De liveshows: Nederland hangt aan je lippen

Eindelijk is het zover: de liveshows! In de liveshows zingen de kandidaten voor het eerst écht live op TV. Ze zijn klaargestoomd door hun coaches om een spectaculaire show neer te zetten waarmee ze dit keer niet alleen de jury moeten overtuigen, maar ook alle kijkers thuis! Iedereen haalt dan ook alles uit de kast en heel Nederland hangt aan hun lippen; wie gaat er deze ronde naar huis?


5. De finale: wie wordt The Voice of Holland?

Na een reeks liveshows is het dan tijd voor de langverwachte, spetterende finale, waarin alleen de drie allerbeste kandidaten terechtkomen. Ieder van hen zingt een aantal verschillende nummers, vaak met gastartiesten en/of hun coaches. Ze trekken alles uit de kast om Nederland te bewijzen dat zij The Voice of Holland zijn. En daar hebben ze een goede reden voor: de winnaar krijgt een platencontract!

Jim van der Zee - Vincent (finale)


De Voice of Holland coaches

De coaches helpen de kandidaten tijdens de lange weg naar de finale. Ze proberen het beste uit de kandidaten te halen. In de aankomende editie zijn de coaches weer gezellig met z’n vieren:

Lil’ Kleine

Jorik Scholten, oftewel Lil' Kleine, veroverde in één klap heel Nederland in 2015, toen hij met Ronnie Flex het nummer ‘Drank en Drugs’ uitbracht. Naast het maken van muziek, is hij ook gaan acteren en zit hij vanaf komend seizoen in de jury!

Waylon

Deze cowboy je waarschijnlijk wel. In zijn eigen muziek zijn veel sporen van country te vinden. Buiten The Voice of Holland vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Songfestival, waar hij Europa liet horen dat Nederland vol Outlaws zit.


Anouk

Ook Anouk is ook dit jaar weer van de partij! In 1997 schudde ze Nederland los met een flinke dosis powervrouw-rock. Sindsdien heeft ze een glansrijke carrière opgebouwd en is ze al een aantal jaren te vinden op een van de jurystoelen van The Voice of Holland. We zien deze rockchick ook dit jaar weer terug!

Ali B

Hij kan het allemaal: rappen, presenteren, coachen en cabaret! Met zijn humor en zijn raptalent trok Ali B al snel de aandacht van verschillende platenmaatschappijen en voor hij het wist stond hij op het podium met Marco Borsato. Wat zouden we moeten zonder de positieve energie en humor van Ali B?
Volg The Voice of Holland vanuit heel Nederland met Digitenne!

Wil je niets missen van The Voice of Holland? Probeer dan eens Digitenne, want daarmee ontvang je vanuit vrijwel heel Nederland tv-zenders live op je TV. En het mooie is: daar heb je niet eens een antenne of schotel voor nodig!

Wil je ook jouw favoriete zenders bekijken en een Digitenne abonnement afsluiten, klik dan hieronder en bestel!


Bestel nu