Ben jij klaar voor de meest avontuurlijke talentenjacht van 2019? Kijk dan naar The Masked Singer op RTL4! In dit nieuwe zangprogramma strijden de grootste sterren van Nederland om de winst, maar let op: niets is wat het lijkt. Enthousiast geworden? Lees snel verder!

Wanneer is The Masked Singer op TV?

Wil je weten vanaf wanneer je moet klaarzitten voor de buis? De Nederlandse versie van The Masked Singer geeft het startschot op vrijdag 27 september op RTL4! Wil jij met de hele familie genieten van dit tv-programma in HD-kwaliteit? Of word jij juist regelmatig verbannen naar de tv op zolder wanneer je favoriete talentenjacht te zien is? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je overal in Nederland in HD-kwaliteit, ook op meerdere tv’s tegelijk!

Bestel direct Digitenne

Bron:The Masked Singer

Hoe werkt het TV-programma?

Nu vraag je je natuurlijk af: is dit niet de zoveelste talentenjacht? Gelukkig niet! In The Masked Singer treden namelijk geen zenuwachtige beginners op, maar ervaren Nederlandse sterren! Hoe het werkt? Wij leggen het uit! In elke aflevering brengt een groep beroemde zangers een lied ten gehore. De sterren gaan de strijd met elkaar aan, waarna de jury en het publiek stemmen om te bepalen wie het programma moet verlaten. Het addertje onder het gras? De identiteit van de zangers is onbekend, omdat ze onherkenbaar verkleed zijn! Pas wanneer een deelnemer is weggestemd, neemt hij het masker af.

Dit knotsgekke concept werd bedacht in Korea en verbrak ook in Duitsland en de Verenigde Staten alle records. Waarom? Omdat er in dit bizarre concept niet alleen goed gezongen wordt, maar ook ontzettend veel gelachen! Wat is er leuker dan een superster als Gladys Knight te zien zingen verkleed als gigantische bij? Of Beverly Hills-ster Tori Spelling haar geluk zien beproeven als eenhoorn? Bekijk de extravagante kostuums van de deelnemers van de Amerikaanse versie en oordeel zelf!


Bron: The Masked Singer

Wie is de jury van The Masked Singer?

Benieuwd wie de jury is van de Nederlandse versie van het tv-programma? De panelleden van het eerste seizoen van The Masked Singer zijn: Loretta Schrijver, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Buddy Vedder! Het programma wordt gepresenteerd door oud-Lama Ruben Nicolai, dus een hilarische avond is gegarandeerd!

Wie zijn de Nederlandse deelnemers van The Masked Singer?

Helaas, de identiteiten van de gemaskerde zangers blijven nog even geheim! Houd deze pagina in de gaten wanneer het tv-programma begonnen is voor de recentste onthullingen!