Ben je op zoek naar de beste manier om RTL4 vanuit je luie stoel te kijken? Die hebben wij voor je! Lees verder om te ontdekken hoe je no time live RTL4 kunt kijken én wat de leukste programma’s zijn die je op deze zender kunt zien.

Wil jij RTL4 live kijken?

En wil je dat:
  • Snel en gemakkelijk doen?
  • In HD-kwaliteit?
  • Vanuit vrijwel heel Nederland?
  • Zonder kabel of schotels?
  • Binnen 10 minuten?
Dan hebben wij voor jou dé oplossing! Met Digitenne ontvang je RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 én RTL Z in vrijwel heel Nederland zonder kabel of schotel, in HD kwaliteit, voor maar €17,- per maand. Je voorkomt daarmee problemen zoals een slechte verbinding of lage beeldkwaliteit waar je tegenaan loopt als je online tv-streamt. Digitenne bestellen doe je in een handomdraai en installeren doe je binnen 10 minuten. Waar wacht je nog op? Bestel Digitenne hier.

Heb je al een Digitenne abonnement maar nog geen HD beeldkwaliteit? Ruil dan snel je oude apparatuur in voor nieuwe!

Digitenne HD apparatuur bestellen!


Tv gids RTl 4

Heb je de ontvanger binnen gekregen en is het gelukt met installeren? Bekijk dan in onze tv-gids het volledige programmaoverzicht en ontdek welke programma’s en series nu live te zien zijn op onder andere RTL4.

Wat zijn de beste RTL4-programma’s?

Nu je alles van RTL live kunt zien, rijst misschien de vraag: ‘welke programma ga ik kijken?’ Nou, bijvoorbeeld de programma’s waar wij blogs over hebben geschreven! Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de verhalen achter de populairste programma’s en series, over de presentatoren, met bijzonderste fragmenten en data waarop de programma’s op RTL4 te zien zijn. Benieuwd geworden? Dit zijn alle blogs over RTL4-programma’s: