Wat te doen met Pasen 2018

Het jaar 2018 is alweer een tijdje gestart waardoor de Paasdagen voor de deur staan. Veel mensen gaan een dagje weg, sommigen het hele Paasweekend, er worden paasactiviteiten georganiseerd en er zijn tal van evenementen op Tweede Paasdag. Het vrije weekend begint voor de meeste mensen op Goede Vrijdag (vrijdag 30 maart 2018) en loopt door tot en met 2e Paasdag (maandag 2 april 2018). Nog geen plannen gemaakt? Geen probleem! Of je Pasen met kinderen viert, met je hele familie of alleen: voor iedereen is er iets leuks te doen met Pasen. In televisieland is er zat te beleven met The Passion, Paaspop, paasfilms en tv-programma’s. Wat is er allemaal op tv dit weekend? Wij zetten het voor je op een rijtje! Ga je een weekendje weg en wil je deze tv-programma's niet missen? Lees dan hoe je toch tv kunt kijken op de camping.

The Passion 2018 in Amsterdam Zuidoost

The Passion kun je eigenlijk niet meer wegdenken uit het paasweekend. Dit jaar wordt de achtste editie van de musical vertolkt in De Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Op deze multiculturele plek wonen maar liefst 130 verschillende nationaliteiten en staan 150 kerken. Het thema van dit jaar is ‘Ik zie jou’. The Passion cast is rijk aan twee mooie hoofdrolspelers als Jezus en Maria, namelijk Tommie Christiaan en Glennis Grace. In The Passion vertellen Nederlandse artiesten het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus. Bekijk The Passion live op donderdag 29 maart 2018 om 20:30 uur op NPO1.


Muzikaal genieten op Paaspop 2018

Vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april kunnen we weer genieten van allerlei soorten muziek. Het Schijndelse Paaspop heeft dit jaar namelijk ook weer voor een mooie line-up gezorgd. Guus Meeuwis, Dotan en Kensington zijn de eerste artiesten die bekend werden gemaakt. Ook Maan, Triggerfinger en Iggy Pop zullen ons vermaken met live optredens. In 2017 trok Paaspop een recordaantal bezoekers van 75.000 mensen. Als je er zelf niet bij bent dit jaar, kun je gelukkig op afstand van de muziek genieten via RTL4. Wij kijken uit naar Paaspop op tv!Wil je je favoriete artiest niet missen? Bekijk op de website van het festival op welke dag artiesten spelen in het programma van Paaspop

Tv gids Pasen

De verdere televisie programmering tijdens Pasen is nog niet bekend. Dit werken we uiteraard bij als dit kenbaar is gemaakt. Ondertussen kun je de programma’s en films in de aanloop naar Pasen bekijken in de tv-gids

Tv kijken tijdens weekendje weg

Ga je een weekendje weg tijdens Pasen en wil je de leuke tv-programma's niet missen? Met Digitenne kun je overal draadloos tv kijken in Nederland, zodat je ook tijdens je paasweekend weg overal je programma's kunt volgen.

Zin om het paasweekend voor de buis te hangen, maar heb je nog geen tv-abonnement?

Ga naar de Digitenne bestelpagina


Ook leuk om te lezen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en haal het meeste uit je Digitenne abonnement!