Koken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Dat laten Sandra en Mounir je elke dag zien in het tv-programma ‘Kook mee met MAX’. Elke dag maken zij recepten met ingrediënten die je gewoon bij de super om de hoek kunt halen. Kook en eet je dagelijks met ze mee? Dan eet je lekker, gevarieerd en ook nog eens gezond! Hieronder vind je een aantal Koken met Max recepten zodat je meteen aan de slag kunt!

vegetables for dinner

Koken met Max recepten? Twee ons groente!

We weten het wel, maar we eten het niet altijd: twee ons groente per dag. Alle recepten van Kook mee met MAX bevatten minimaal 200 gram groente. Lekker en gezond dus! Bekijk hieronder verschillende Koken met Max recepten: met vlees, vis of lekker vegetarisch.


Maak eens een andere lasagne

Lasagne bolognese is een echte klassieker, maar je kunt nog veel meer lekkere lasagnes maken. Maak bijvoorbeeld een lasagne met spinazie! Mounir laat je in deze aflevering van Kook mee met MAX zien hoe je makkelijk deze lasagne in elkaar draait.Een snelle visstoofpot

Vis is ontzettend gezond, maar veel mensen eten het te weinig. Daarbij komen de meeste mensen niet eens verder dan kibbeling of een haring met uitjes. Super lekker, maar een beetje variatie is wel zo leuk én gezond. Mounir laat je in deze video zien hoe je makkelijk een stoofpotje kunt maken met kabeljauw. Een heerlijk Koken met Max recept!


Exotische curry in een handomdraai op tafel

Heb je even geen zin in vlees en vis? Een lekkere vegetarische curry zet je zo op tafel! Sandra laat zien hoe je van zoete aardappels en een hele bak met groenten een overheerlijke curry maakt. En nee, deze currysaus komt niet uit een potje. Die maak je met de juiste kruiden helemaal zelf en dat is makkelijker dan je denkt!
Platte taart met artisjokken

Ben je gek op taart? Dan is dit Koken met Max recept echt iets voor jou! Sandra maakt een platte taart met courgette en een frisse salade met artisjokken. Deze taart kun je trouwens ook perfect klaarmaken voor een picknick, want hij is koud net zo lekker als warm!


Kookinspiratie voor de camping

Wil je ook op de camping lekker koken? Laat je dan tijdens je vakantie inspireren door de recepten van Sandra en Mounir. Met Digitenne kun je ook op de camping tv-kijken en kun je je de hele zomer laten inspireren met de lekkerste en makkelijkste gerechten! De Koken met Max recepten kun je dus ook op vakantie meenemen!