Heel Holland Bakt 2017 uitzendingen

Bakkers klaar? Bakken maar! Ook dit najaar kunnen we weer genieten van de fantastische, taarten, cakejes en misbaksels van de kandidaten van Heel Holland Bakt van Omroep MAX. Wie wordt dit jaar de meest getalenteerde thuisbakker van 2017? Wij van KPN Digitenne blikken alvast vooruit op de komende televisieseizoen. Deze editie: Heel Holland Bakt 2017.
Wil je niks missen van je favoriete programma’s? Met Digitenne bekijk je alle afleveringen van Heel Holland Bakt in huis, waar je maar wil, omdat je televisie kijkt zonder kabels. Ontdek de mogelijkheden van KPN Digitenne.

Overzicht uitzendingen Heel Holland Bakt

Uitzending Tijd Zender
Heel Holland Bakt Zondag 20.00u NPO1
Smaakt naar meer Woensdag 21.25u NPO1
Heel Holland Bakt (herhaling) Zaterdag 08.00u NPO1

De 10 kandidaten van Heel Holland Bakt zijn: Corrie, Gwenn, Hans, Heidi, Ine, Maarten, Marjolein, Nico, Rik & Vanessa. In 10 afleveringen zullen de thuisbakkers strijden om de titel meest ‘getalenteerde thuisbakker van 2017’. Jury coryfeeën Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zullen ook dit seizoen weer klaar staan om alle baksels te proeven en hun deskundig oordeel te vellen.
Bron: Omroep Max: https://heelhollandbakt.omroepmax.nl/kandidaten/seizoen-2017/

André van Duin neemt voor de tweede keer de presentatie van het populaire bakprogramma op zich. De presentator neemt het stokje nog één seizoen over van Martine Bijl, in de hoop dat de oud-presentatrice weer helemaal de oude zal zijn voor Heel Holland Bakt 2018. Martine Bijl werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding waar zij op dit moment in rust van aan het herstellen is.
Net als vorig jaar kun je ook op woensdagavond weer kijken naar “Smaakt naar meer”. Elke week schuiven er 3 nieuwe gasten aan tafel bij André van Duin voor de nabeschouwing van de aflevering. Daarnaast worden ook ingezonden bakfoto’s van bakfans besproken en worden er natuurlijk bakcreaties geproefd.

Heel Holland Bakt in het engels: The Great British Bake off

Kun je geen genoeg krijgen van Heel Holland Bakt? Bekijk dan de Great British Bake off! De Britse bakkers maken minstens net zulke lekkere taarten. Bekijk in onze tv-gids hoelaat dit programma voor zoetekauwen op tv komt.
Zin in het televisieseizoen? Met een abonnement van KPN Digitenne zit je goed. Voor maar €17,- per maand kijk je overal in huis haarscherp je favoriete tv-programma’s.
Wil je direct Digitenne bestellen?
Ga naar de Digitenne bestelpagina.

Ook leuk om te lezen: