Het is bijna zover! Expeditie Robinson komt in september met een nieuw seizoen op RTL5 en dat kun jij in HD volgen met Digitenne. Het wordt alweer het 20e seizoen van de bekende survivalserie en dit jaar komt er ook een spin-off! Al nieuwsgierig geworden? Lees hier alles wat je moet weten over Expeditie Robinson 2019!

Een extra seizoen Expeditie Robinson

We kunnen dit jaar genieten van niet één, maar van twee seizoenen Expeditie Robinson! Naast het reguliere seizoen met BN-ers komt er ook een seizoen met onbekende Nederlanders. Dus heb jij altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Je kunt je namelijk nog voor het extra seizoen voor Expeditie Robinson opgeven. Let wel op: het extra seizoen met onbekende Nederlanders is alleen te bekijken door Videoland-abonnees. Wil jij het seizoen met de BN-ers live kijken? Dat kan gewoon op RTL5 met Digitenne!

Nieuwe presentator voor Expeditie Robinson Nederland

Dit jaar krijgt presentatrice Nicolette Kluijver een nieuwe collega en het is niemand minder dan Kaj Gorgels. Kaj neemt het stokje over van Dennis Weening, en is net als zijn voorganger geen vreemdeling voor Expeditie Robinson. Hij heeft namelijk in 2017 zelf deelgenomen aan het survivalprogramma en in 2018 presenteerde hij meerdere malen het programma Eilandpraat. Benieuwd hoe hij het ervan afbrengt als nieuwe presentator? Bekijk Expeditie Robinson 2019 live met Digitenne!

Deelnemers Expeditie Robinson 2019

Benieuwd welke Bekende Nederlanders er dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson? Helaas is dit nog topgeheim! Wanneer de deelnemers bekend worden gemaakt is ook nog even afwachten, net zoals wat de nieuwe locatie wordt voor het seizoen in 2019. Houd deze pagina goed in de gaten als je absoluut niets wilt missen!

Expeditie Robinson live

Wil je niets missen van het spannende programma Expeditie Robinson? Geen zorgen! Met Digitenne kun je overal TV kijken. Zo mis jij niets van je favoriete sportwedstrijd!

Bestel direct Digitenne