Dance Dance Dance is hét RTL-programma waar we bekende Nederlanders op de dansvloer zien. Het is niet zomaar een dansprogramma, want we zien de koppels schitteren in onze favoriete videoclips! Alle danspasjes worden hen nauwkeurig aangeleerd door Timor Steffens en zijn collega’s. Na maandenlange trainingen tonen de deelnemers hun skills in de studio en kunnen wij hen vanuit onze luie stoel bewonderen.

Videoclips komen tot leven

Elke aflevering geven de koppels echte shows weg. Ze laten de originele choreografieën zien van de leukste nummers. Ook dansen alle deelnemers een solonummer. Dit levert enorm mooie shows op omdat het decor helemaal wordt omgebouwd tot de setting van de videoclip.


Dansen voor het goede doel

De jury beoordeelt de danskunsten van alle deelnemers vakkundig en vanaf aflevering 3 vallen er ook koppels af. Dat dansen doen ze trouwens niet alleen maar voor de lol, want de winnaars mogen €100.000 aan een goed doel geven. In 2015 ging dit geld naar Villa Pardoes: een organisatie die zich inzet om ernstig zieke kinderen een droomvakantie te geven. De sterren dansen dus voor meer dan alleen ons kijkplezier.Presentatieduo Chantal en Jandino

De show moet natuurlijk aan elkaar gepraat worden en aan wie kun je dat beter overlaten dan aan Chantal Janzen en Jandino Asporaat? Zij zorgen voor een goede dosis humor en dat is hard nodig bij de soms super zenuwachtige kandidaten.

Jury Dance Dance Dance

De Jury van Dance Dance Dance bestaat uit: Timor Steffens, Dan Karaty en Igone de Jongh.

Timor Steffens is het brein achter deze tv-show. Hij is zelf een fantastische danser en choreograaf. Hij leert de koppels, samen met een team van bekende choreografen, alle choreografieën voor de shows aan. Samen met de amerikaanse choreograaf Dan Karaty en ballerina Igone de Jongh vormt hij de jury van Dance Dance Dance.


Waar Timor en Dan vooral veel weten van streetdance en hiphop, is Igone de expert op het gebied van ballet. Met z’n drieën vormen ze de perfecte jury van Dance Dance Dance en worden ze gevreesd door de deelnemers, want hun commentaar is niet mis.

Maan bij Dance Dance Dance

Een van de bekendste videoclips die is nagedanst in dit programma is ‘The Greatest’ van Sia. In deze namaak video schitterde zangeres Maan. Het decor van de clip was hiervoor tot in detail nagebouwd en door de bijdrage van de andere dansers waande je jezelf even echt in de wereld van Sia. Toch is Maan zelf de echte ster tijdens deze show, kijk zelf maar!

De winnaars

In 2015 vond de eerste show plaats en al vanaf het begin was iedereen verbaasd over het danstalent van toenmalige deelneemster en actrice Pip Pellens. Geen wonder dus dat zij en haar partner Pim Wessels de winnaars werden. Buddy Vedder en Robin Martens wonnen de dansshow in 2016 en vorig jaar waren Zoey Ivory en Marnix Lenselink de beste dansers van de show.dancing person

Deelnemers Dance Dance Dance 2018

Dit jaar is er weer een nieuw seizoen op de tv te bewonderen. Vanaf september schitteren er weer vijf koppels op de buis. Dit zijn de deelnemers van Dance Dance Dance 2018:

  • Bridget Maasland en Jelle de Jong
  • Holly Mae Brood en Soy Kroon
  • Britt Scholte en Urvin Monte
  • Marlayne Sahupala en Patrick Martens
  • Miljuschka Witzenhausen en London Loy

Deze deelnemers gaan de strijd met elkaar aan en zijn nu al druk aan het trainen met de choreografen om alle dansroutines op tijd in hun hoofd te krijgen. Wie gaat er winnen?

Dance Dance Dance: vanaf september 2018 op de buis!

Vanaf september kun je de nieuwe deelnemers van Dance Dance Dance bewonderen bij RTL4. De dansende BN’ers bekijk je natuurlijk ook heel makkelijk met Digitenne!