Voor menig Nederlander is dit hét ultieme liefdesprogramma op de zondagavond: Boer Zoekt Vrouw. Al 10 seizoenen lang scoort dit programma torenhoge kijkcijfers en heeft het de harten van velen onder ons veroverd. Nu is het aftellen voor Boer Zoekt Vrouw 2019 begonnen. Vanaf zondag 1 september kunnen we weer van de romantische perikelen van de boeren genieten. Ben jij er al klaar voor? Wij wel!

Kijk Boer Zoekt Vrouw op zondag 1 september om 20:30 uur (NPO 1) met Digitenne!

Bestel direct Digitenne

Boer Zoekt Vrouw

Wat kunnen we in het 11e seizoen zoal verwachten? Uiteraard is Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers weer van de partij en hebben tien boeren zich aangemeld om op zoek te gaan naar hun droomman of droomvrouw. In de eerste aflevering stellen de 10 boeren zich voor en kunnen potentiële kandidaten een brief naar hun favoriete boer of boerin schrijven om hun interesse te tonen. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen zijn de lucky ones: zij mogen tien geïnteresseerden selecteren waarna wij hun zoektocht naar liefde op televisie kunnen volgen. Voor de andere vijf valt het doek gelukkig niet helemaal. Deze boeren kunnen we online volgen in hun zoektocht naar de liefde op de website van Boer Zoekt Vrouw.

De Boer Zoekt Vrouw logeerweek

Een van de hoogtepunten van het seizoen is de Boer Zoekt Vrouw-logeerweek. Uiteraard staat deze logeerweek ook tijdens Boer Zoekt Vrouw 2019 op de planning. Gedurende deze week mogen de drie overgebleven kandidaten bij de boer of boerin slapen. Zo maken ze kennis met het bedrijf van de boer(in),krijgen ze de kans om te kijken of er een échte klik is en of het potentiële leven als boer of boerin gaat bevallen. Na één week moet de boer(in) nog een love interest naar huis sturen. De laatste twee kandidaten gaan een weekend weg met de boer(in) zodat ze elkaar nog beter kunnen leren kennen. Hier neemt de spanning echt toe, want voor wie gaat de boer(in) uiteindelijk kiezen én is die keuze wederzijds?Bron: RTL Entertainment

Boer Zoekt Vrouw boeren

Wie de boeren en boerinnen van 2019 zullen zijn is helaas nog niet bekend. Daarvoor moeten we tot 1 september wachten. We zijn natuurlijk wel benieuwd of de boeren van dit jaar weer even legendarisch gaan zijn als boer Geert, die al snel de bijnaam Geile Geert kreeg. En of de boerinnen weer zo spraakmakend zijn als ster-boerin Bertie die als BN’er in Expeditie Robinson te zien was. En wie weet kunnen we ons na dit seizoen weer verheugen op nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby’s of -bruiloften!

Boer Zoekt Vrouw 2019 gemist?

Zondag 1 september mogen we weer massaal voor de buis zitten en kunnen we weer van 12 afleveringen genieten! Ook als je op de camping zit of aan varen bent met de boot kijk je dankzij Digitenne gemakkelijk naar Boer Zoekt Vrouw 2019. Heb je per ongeluk een aflevering gemist? Dan kun je de aflevering terug kijken via NPO Gemist.

Benieuwd wat er op zondag verder zoal op tv-is? Bekijk dan onze tv-gids.