TV kijken via laptop: zo sluit je het aan!

Zit jij liever niet op de bank aan de tv gekluisterd, maar kijk je jouw favoriete show liever waar je maar wilt via de laptop? Of ga je op vakantie naar bijvoorbeeld de camping of de boot en heb je daar geen tv-scherm? Je kunt met Digitenne gerust ook televisie kijken via de laptop! Aan de hand van twee simpele stappen heb jij binnenkort Digitenne op je laptop in HD-kwaliteit.

Stap 1: bestel de DVB T2 ontvanger van Digitenne

De DVB T2 ontvanger van Digitenne is de basis tv-ontvanger om in HD-kwaliteit overal televisie te kijken. Zonder deze ontvanger zal jij geen tv kunnen kijken op de laptop. Heb jij al de basis tv-ontvanger in huis? Dan kun je meteen door naar de volgende stap en je tv aansluiten op je laptop! Benieuwd wat DVB T2 precies is? Lees hier meer over hoe Digitenne werkt.

Bestel de Digitenne digitale tv-ontvanger


Stap 2: schaf een DVB T2 USB-stick aan

De volgende stap is om de tv-ontvanger te laten communiceren met jouw laptop. Dit doe je door middel van een ‘DVB T2 USB-stick’ ook ‘DVB T2 Dongel’ genoemd. Deze USB-stick zorgt ervoor dat je alle Digitenne tv-zenders in HD op jouw laptop kan kijken, door het simpelweg de meegeleverde software te downloaden en de USB in te pluggen. Je kunt online en in de winkel ontzettend veel van deze USB’s vinden. Let voor het aankopen erop dat de USB bij het merk van jouw laptop past.

Zo, heb je alle stappen van deze checklist afgestreept? Dan kun je met Digitenne tv-kijken via je laptop. Veel kijkplezier! Uiteraard kan je met deze hack ook tv kijken via je PC!

Oude tv-ontvanger omruilen voor een DVB T2 ontvanger

Ben jij al een bestaande klant van Digitenne? Begin 2018 hebben alle Digitenne-klanten bericht ontvangen over het gratis omruilen van je huidige apparatuur voor de nieuwe DVB T2 ontvanger. Mocht je deze informatie niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice. Zo kijk jij binnenkort jouw favoriete programma’s in HD-kwaliteit!

Ook leuk om te lezen: